Zorgenwelzijn Header

Geen Nood Bij Brand

De “Geen Nood Bij Brand!” monitor is speciaal voor organisaties in de zorg ontworpen met als doel om per locatie/afdeling inzicht te geven in hoe brandveiligheid wordt ervaren door bewoners, medewerkers en leidinggevenden. Het instrument is in opdracht van Brandweer Nederland ontwikkeld door VeiligheidNL in samenwerking met KMO Solutions en met bracheorganisaties VGN, ACTIZ en GGZ Nederland. De monitor wordt gratis via ZorgRie beschikbaar gesteld.

Aanmelden Inloggen

Werkwijze

Op basis van de vijf thema’s gedrag, kennis, organisatie, risicoperceptie en eigen inschatting wordt middels een digitaal beschikbare vragenlijst voor elke doelgroep (bewoners, medewerkers en leidinggevenden) in kaart gebracht waar men staat met betrekking tot de veiligheidscultuur en beleving binnen de organisatie. Nadat de vragenlijsten zijn ingevuld, worden de scores automatisch berekend en kunt u een rapportage opvragen met daarin de resultaten en adviezen. Indien een organisatie de vragenlijsten op meerdere locaties/afdelingen inzet, worden naast de scores voor de gehele organisatie ook de deelscores per locatie/afdeling berekend en kunnen de resultaten onderling worden vergeleken.

Het invullen van de online vragenlijst kost 5-10 minuten per persoon en geeft inzicht in de diverse onderwerpen inzake brandveiligheid.

Deelname

Heeft u belangstelling om dit instrument te gaan gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden Geen Nood Bij Brand

Mijn gegevens:
Privacy

Stel uw vraag

Heb je een vraag over Geen Nood Bij Brand?

Contact
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter