Zorgenwelzijn Header

ZorgRie voor leden SPOT

In samenwerking met branchevereniging SPOT heeft KMO Solutions een aantal diensten ontwikkeld om leden van SPOT volledig te ondersteunen en ontzorgen bij het uitvoeren en toetsen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Stel je vraag

Maximaal 25 medewerkers

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Tijdens de workshop voert u, onder deskundige begeleiding, de RI&E uit in de cursusruimte van KMO Solutions in Apeldoorn. Per workshop kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Zo heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen, zowel inhoudelijk als over de software. Aan het einde van de dag verlaat u ons pand met de benodigde RI&E-rapportages onder de arm.

Omdat in deze workshop de brancheRI&E, ZorgRie, wordt gebruikt hoeven organisaties met maximaal 25 medewerkers de RI&E niet te laten toetsen. U bent na de workshop dus klaar met de RI&E. Uiteraard moet u nog wel aan de slag binnen uw organisatie om de acties uit uw Plan van Aanpak uit te voeren!

Voor de workshop hoeft u niets voor te bereiden of mee te nemen. De arbeidsrisico’s van uw organisatie worden geïnventariseerd met de vragenlijsten uit ZorgRie. Het is wel belangrijk dat de deelnemer aan de workshop op de hoogte is van de arbo-situatie binnen de organisatie.

De kosten voor deze workshop zijn € 629,- (ex. BTW, incl. lunchkosten). Dit is een all-in prijs; ZorgRie wordt gedurende de workshop ter beschikking gesteld, u hoeft daarom geen licentie op ZorgRie te nemen. U kunt deelnemen via de trainingsagenda.

Meer dan 25 medewerkers*

Bedrijven met meer dan 25 medewerkers zijn wettelijk verplicht hun RI&E te laten toetsen door een gecertificeerd Arbo-kerndeskundige.

Speciaal voor SPOT zijn de volgende twee pakketten ontwikkeld om SPOT leden volledig te ondersteunen tot en met de toetsing van de RI&E:

  • Optie A: Workshop + toetsing
  • Optie B: Uitvoeren van RI&E op uw locatie incl. toetsing

Optie A: Workshop + toetsing

U volgt dezelfde workshop als de leden met maximaal 25 medewerkers. Tijdens de workshop ontmoet u collega zorgondernemers en bespreekt u met hen hoe zij Arbo en veiligheid op de werkplek in hun organisatie hebben geregeld. Daarna maken wij met u een afspraak om bij u op locatie de RI&E te toetsen.

Een gecertificeerd Arbo-kerndeskundige van KMO Solutions komt dan bij u langs voor een rondgang en enkele interviews. De Arbo-kerndeskundige zal dan de uitkomsten van de workshop, incl. Plan van Aanpak, toetsen aan zijn waarnemingen. Na afloop ontvangt u het toetsingsrapport. De rondgang en interviews duren maximaal een halve dag.

Uw investering: 1,5 dag (1 dag workshop, ½ dag rondgang en toetsing).

Neem contact met ons voor een offerte.

Optie B: Uitvoeren van RI&E op uw locatie incl. toetsing

Een gecertificeerd Arbo-kerndeskundige van KMO Solutions komt bij u langs om binnen één dag met u de RI&E uit te voeren en deze te toetsen. U maakt gebruik van de brancheRI&E, ZorgRie. Samen selecteert en beantwoord u de voor u organisatie relevante vragen. De geconstateerde knelpunten worden verwerkt in een Plan van Aanpak. De Arbo-kerndeskundige zal gedurende de dag enkele interviews afnemen en de rondgang uitvoeren. Na afloop ontvangt u het toetsingsrapport.

Uw investering: 1 dag.

Neem contact met ons voor een offerte.

Heeft u meer dan 50 medewerkers en/of meer dan 1 locatie?

Neem contact met ons voor een offerte op maat.

*met een maximum van 50 medewerkers en 1 locatie

Stel je vraag

Neem gerust contact op met KMO Solutions. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Contact 055 -538 34 00
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter