Zorgenwelzijn Header

ZorgRie voor leden VPTZ

In samenwerking met koepelorganisatie VPTZ Nederland heeft KMO Solutions een dienst ontwikkeld om leden van VPTZ te ondersteunen en te ontzorgen bij het uitvoeren van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Leden van VPTZ hebben de mogelijkheid tot het volgen van de workshop voor zorgorganisaties binnen de bijna-thuis-huizen. Deze workshop is speciaal voor organisaties met maximaal 25 medewerkers. Voor bijna-thuis-huizen die lid zijn van VPTZ is een specifieke vragenlijst ontwikkeld, zodat u alleen de vragen krijgt die voor uw organisatie van toepassing zijn.

Stel je vraag

Workshop in één dag

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Tijdens de workshop voert u, onder deskundige begeleiding, de RI&E uit in de cursusruimte van KMO Solutions in Apeldoorn. Per workshop kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Zo heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen, zowel inhoudelijk als over de software. Voor bijna-thuis-huizen die lid zijn van VPTZ is een specifieke vragenlijst ontwikkeld, zodat u alleen de vragen krijgt die voor uw organisatie van toepassing zijn. Aan het einde van de dag verlaat u ons pand met de benodigde RI&E-rapportages onder de arm.

Omdat in deze workshop de brancheRI&E, ZorgRie, wordt gebruikt hoeven organisaties met maximaal 25 medewerkers de RI&E niet te laten toetsen. U bent na de workshop dus klaar met de RI&E. Uiteraard moet u nog wel aan de slag binnen uw organisatie om de acties uit uw Plan van Aanpak uit te voeren!

Voor de workshop hoeft u niets voor te bereiden of mee te nemen. De arbeidsrisico’s van uw organisatie worden geïnventariseerd met de VPTZ-specifieke vragenlijsten uit ZorgRie. Het is wel belangrijk dat de deelnemer aan de workshop op de hoogte is van de arbo-situatie binnen de organisatie.

De kosten voor deze workshop zijn € 629,- (ex. BTW, incl. lunchkosten). Dit is een all-in prijs; Een specifieke VPTZ-versie van ZorgRie wordt gedurende de workshop ter beschikking gesteld, u hoeft daarom geen licentie op ZorgRie te nemen. U kunt deelnemen via de trainingsagenda

Korting? Neem deel aan de workshop met 4 VPTZ-organisaties

In samenwerking met VPTZ is er een kortingsprijs mogelijk indien u met 4 VPTZ-leden(4 deelnemers) in één keer deelneemt. Wanneer u met 4 organisaties zich in één keer aanmeldt kunt u deelnemen voor € 489,- per organisatie. Het is dan ook mogelijk om op één van de locaties van de organisatie de workshop te organiseren. Neem contact op.

Stel je vraag

Neem gerust contact op met KMO Solutions. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Trainingen Contact 055 -538 34 00
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter