ISS 23290 02777

Slim advies over de RI&E

Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is geen eenmalige actie, maar een continu proces. Bij KMO Solutions kun je terecht voor advies over het duurzaam managen en borgen van uw bedrijfsprocessen.

Heldere analyse en praktisch advies

Wet- en regelgeving rond arbeidsomstandigheden wordt steeds complexer. De eisen worden uitgebreider én strenger. Met ruim 20 jaar aan kennis en ervaring in uiteenlopende branches helpen we jou om hieraan zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te voldoen. Op basis van een heldere analyse geven we praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. We helpen met het opstellen van de vragenlijsten. Met voorbeeldprocedures en werkinstructies brengen we jullie organisatieprocessen in kaart.

Altijd een gespecialiseerde adviseur

Wij werken met een groot aantal adviseurs,  met allemaal hun eigen werkgebied en specialisatie. Wij brengen je graag met een adviseur in uw regio in contact. Heb je zelf al een adviseur met wie je prettig samenwerkt? We maken graag kennis om de toegevoegde waarde van onze producten en diensten te bespreken.

Offerte aanvragen

Wil je advies over jouw RI&E van de specialisten van KMO Solutions?

Neem dan vrijblijvend contact op met KMO Solutions.

Contact 055 - 538 34 00
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter