Ik ben niet alleen op technisch gebied gegroeid, maar ook als professional.

Naam Amrish Ramsaran
Opleiding Informatica / Windesheim
Soort Stage
Periode 2015, 1e semester
Opdracht Het ontwikkelen van een mobiel toegankelijke applicatie Geen Nood Bij Brand
Voor mijn stage had ik nog niet van KMO gehoord. Nu ik mijn stage erop heb zitten kijk ik terug op een leuke en vooral leerzame periode. Ik heb tijdens mijn stage periode gewerkt aan een leuk en interessant project. Ik heb veel geleerd en samen gewerkt met leuke collega’s. Hierdoor ben ik niet alleen op technisch gebied gegroeid, maar ook als professional.
Sterke punten Goede communicatie met collega’s en iedereen is betrokken bij het project.
2017-04-10T14:23:57+00:00

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Kies hiernaast voor accepteren als je akkoord gaat met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten