Nu op diverse plekken de maatregelen versoepeld worden, merken we ook vanuit diverse (zorg)organisaties dat men bereid is onze risicomanagers te kunnen ontvangen. We zijn blij om de organisaties weer te mogen bezoeken voor ondersteuning of een toetsing, maar we houden hier ook de landelijke en eventuele aanvullende maatregelen in acht. Zo controleren we vooraf of 1,5 meter afstand gehouden kan worden en controleren we of er voldaan kan worden aan de aanvullende maatregelen.  Op deze manier zorgen we voor een veilige werkomgeving. Mochten er twijfels bestaan of er voldaan kan worden aan de maatregelen, dan bekijken we alternatieve mogelijkheden.

Voor de workshops en trainingen geldt dat deze nog steeds via een online kanaal aangeboden worden. Je maakt nog steeds gebruik van de software en kunt nog steeds uw vragen stellen aan één van onze professionals. Voor een compleet overzicht van de trainingen kunt u terecht in onze cursusagenda.

Ook onze klantenservice is gewoon bereikbaar.  Mocht je vragen hebben over de maatregelen of onze dienstverlening dan zijn we bereikbaar via:

  • Benader ons bij voorkeur per e-mail via klantenservice@kmosolutions.nl;
  • Het antwoord kan mogelijk iets langer duren dan dat u van ons gewend bent;
  • Wij blijven telefonisch bereikbaar (055-5383400);

Het team van KMO Solutions

laatste update: 15-6-2020