Over KMO

Al 30 jaar helpt KMO Solutions organisaties en branches met innovatieve softwareoplossingen. Wij leveren software voor processen binnen jouw organisatie op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid.

Neem contact met ons op Nieuwsbrief

Marktleider in softwareoplossingen

Met onze softwareoplossingen zijn wij al jarenlang marktleider. Inmiddels zijn wij gegroeid tot softwareleverancier van diverse brancheorganisaties en honderden toonaangevende bedrijven, van mkb tot multinationals.

Optimaal effect

Wij helpen je bij het inrichten en gebruik van onze software. Bijvoorbeeld door het opleiden van jouw medewerkers. Zo benut jouw organisatie optimaal alle mogelijkheden die onze software te bieden heeft. Daarnaast heeft KMO Solutions de professionals in huis voor adequate ondersteuning, uitvoering en toetsing. Hiermee zorg je niet alleen voor een veilige en gezonde werkomgeving, maar voldoe je ook aan alle verplichtingen van buitenaf.

Inzicht in voortgang

Onze software laat tot in het kleinste detail zien waar het probleem zit bij jouw organisatie op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid. De voortgang van deze oplossing is met onze software daarna voor iedereen inzichtelijk. Wij maken hiermee beheersbaar wat anderen in eerste instantie niet eens zien.

Wie gingen u voor?
Logo Nvz
Logo Spot
Logo Actiz
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter