Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen

Ik heb mijn afstudeerperiode bij KMO Solutions als zeer leerzaam ervaren. Ik heb namelijk bij KMO Solutions de kans gekregen om aan een opdracht te werken, waarvan het eindresultaat relevant en bruikbaar is voor KMO Solutions.

Naam: Nico Renes
Opleiding: Integrale Veiligheidskunde/ Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
Soort: Afstudeerstage
Periode: 2016

Dit idee van er wordt daadwerkelijk iets met jouw eindproduct gedaan, heeft mij vanaf de eerste stagedag bij KMO Solutions gemotiveerd om een goed eindproduct op te leveren voor KMO Solutions. Dit idee moet voor iedere student al reden genoeg zijn om bij KMO Solutions als stagiair aan de slag te willen gaan.
Binnen KMO Solutions krijg je niet alleen de vrijheid om aan jouw opdracht te werken, maar krijg je ook voldoende ruimte om jezelf als professional verder te ontwikkelen. KMO Solutions vindt het ook belangrijk dat jij kan werken aan de leerdoelen die jij vanuit school mee gestuurd krijgt. Dat maakt deze stageperiode alleen maar leerzamer.

Verder heb ik mijn periode bij KMO Solutions als gezellig en leuk ervaren. KMO Solutions is een open bedrijf met leuke en open collega’s, die altijd voor jouw als stagiair klaar staan. Daarnaast wordt er binnen KMO Solutions ook aandachtig geluisterd naar de ideeën en naar de input die jij levert en waar zij vervolgens ook iets mee doen. Ik vond het dan ook prettig dat ik mijn creativiteit kwijt kon in de opdracht en dat er ook naar mijn ideeën werd geluisterd. Dit zorgde ervoor dat ik mijn gewaardeerd voelde, maar ook dat ik mij serieus voelde genomen. Dit maakte het werken aan de opdracht ook des te leuker.

Terugkijkend op deze periode, dan kan ik ook alleen maar zeggen dat deze periode van start tot eind een leuk en vooral leerzaam is geweest. Ik raad KMO Solutions dan ook bij iedere toekomstige student aan om hier hun stage uit te voeren.

  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter