De gehele stage heb ik mij welkom en gewaardeerd gevoeld

Met plezier heb ik mijn afstudeerstage, voor mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde, bij KMO Solutions gelopen. Vanaf het begin tot het einde van mijn afstudeerstage heb ik mij welkom en gewaardeerd gevoeld. 

Naam: Nicole Schrijver
Opleiding: Integrale Veiligheidskunde / Hogeschool Saxion
Soort: Afstudeerstage
Periode: 2015

Met plezier heb ik mijn afstudeerstage, voor mijn opleiding Integrale Veiligheidskunde, bij KMO Solutions gelopen. Vanaf het begin tot het einde van mijn afstudeerstage heb ik mij welkom en gewaardeerd gevoeld. Dit kwam mede doordat de werksfeer bij KMO prettig was, iedereen toonde interesse in mijn onderzoek en wanneer ik er niet uitkwam kon ik overal binnenlopen en om hulp te vragen (die ik dan ook kreeg).

Ik heb voldoende tijd en mogelijkheden gekregen om op stage met mijn afstudeeronderzoek aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik bij KMO ook mogelijkheden gekregen om aanwezig te zijn bij interessante bijeenkomsten, besprekingen en dergelijke. Zij bieden je de kans en het is dan aan jezelf wat je er mee doet.

Tot slot draait het er bij KMO om wat jij als stagiair wil leren en hoe je dat eventueel wil leren. KMO probeert dit vervolgens in te passen in haar eventuele opdrachten. Er is voldoende ruimte voor eigen ideeën en eigen inbreng. Deze inbreng wordt ook gewaardeerd en er wordt wat mee gedaan. Dit heeft eraan bijgedragen dat ik mij als stagiair ook gewaardeerd voelde. Dit alles heeft er aan bijgedragen dat ik mijn afstudeeronderzoek ( en opleiding!) succesvol heb afgesloten.

  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter