Hieronder vindt u een greep van de organisaties die gebruik maken van onze software en dienstverlening. Daar zijn we best wel trots op. Wellicht dat we ook bij u mogen aanschuiven?

055 – 538 3400

ISS Facility ServicesISS Facility Services is een van ’s werelds grootste facilitaire dienstverleners met meer dan 530.000 medewerkers wereldwijd. Voor ISS Nederland is in samenwerking met KMO Solutions een (RI&E-)plan ontwikkeld om diverse werklocaties te voorzien van een RI&E. Met de bedrijfsspecifieke vragenlijst en de uitgebreide mogelijkheden voor managementrapportages is het eenvoudig om beleidsspecifieke maatregelen te kunnen nemen. Met de digitale tool Regis’t en de professionele ondersteuning van KMO Solutions is de RI&E een continu verbeterproces geworden.

In de samenwerking met KMO Solutions heeft ISS Facility Services gezocht naar een RI&E-oplossing waarin de risico’s voor 10.000 medewerkers landelijk inzichtelijk gemaakt konden worden. Door de diversiteit aan sectoren waarin we werken en de verschillende facilitaire diensten die we aanbieden kon KMO Solutions met Regis’t een passende oplossing bieden voor het inventariseren van veiligheid en gezondheidsrisico’s. Regis’t biedt ons de functionaliteiten die nodig zijn om op verschillende niveaus in de organisatie inzicht te krijgen, zodat we voor onze medewerkers een werkplek kunnen realiseren waarin zij op een gezonde en veilige manier kunnen excelleren bij onze opdrachtgevers. De software van KMO Solutions helpt ons bij de invulling van ons HSE-beleid en onze HSE-visie ‘100’.

De HSE-visie ‘100’ van ISS: Wij streven ernaar nummer 1 in onze industrie te zijn en erkend te worden als leider als het gaat om prestaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu; Wij werken met 0 dodelijke ongevallen; Wij werken met 0 ernstige ongevallen en verwondingen.

Mark Steinbusch,
Manager QHSE voor ISS Nederland

De RI&E moet Meneba ondersteunen om vast te stellen welke maatregelen genomen moeten worden op gevaren en risico’s. Dit gaat niet zonder ondersteuning om het een goede vorm te geven. Voor de begeleiding, advisering, plan van aanpak en toetsing voor het opstellen van de RI&E is optimaal door KMO Solutions begeleid.

Dhr. Augustinus voor Meneba B.V.
QA Coördinator

Projectondersteuning vanuit KMO als zeer accuraat en waardevol ervaren, vooral voor gebruik van de software is de helpdesk altijd bereikbaar met goed advies. De centrale actiepunten module heeft ons in de uitvoering veel tijdwinst opgeleverd en het aantal handelingen t.b.v. de resultaten geminimaliseerd.

Dhr. Paludanus,
Beleidsmedewerker voor Medisch Spectrum Twente

Zeer kundig en accuraat bureau.
Begeleiding is prima en denken met de klant mee.

Dhr. Visser,
Hoofd Arbo en Veiligheid voor Zuid Wester