Nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in Regis’t® 11.1

Naast diverse kleine verbeteringen en technische optimalisering is in Regis’t® versie 11.1 de onderstaande functionaliteit toegevoegd of gewijzigd ten opzichte van versie 10.6. Versie 11.0 is slechts bij enkele specifieke klanten uitgerold. Hieronder de belangrijkste verbeteringen:

Gebruiker:

  • Er wordt bij het inladen en opslaan van de vragenlijst ‘Even geduld aub’ getoond. Dit voorkomt dat er simultaan acties lopen.

Afhankelijk van uw licentie

Deze functies zijn optioneel voor uw licentie.

  • Applicaties zijn aangesloten op Master / Volger. Voor deze applicaties geldt dat de vragenlijstbeheerder de vragenlijst kan bijwerken met de basisvragen. Een uitgebreide toelichting is binnenkort beschikbaar via https://www.kmosolutions.nl/webhelp/regist/11.1/nl/index.html
  • Accountbeheer is geheel vernieuwd in combinatie de functie ‘Algemeen Account’. Hiermee zijn diverse problemen opgelost waarmee de accountbeheer soepeler verloopt.
  • De strategiemodule is in zijn geheel herzien. Eigen Licenties met de strategiemodule worden stapsgewijs ingelicht over de mogelijkheden van deze module. Met de strategiemodule kunt u organisatiebrede oplossingen doorvoeren, zodat lokale afdelingen hier geen actie op hoeven uit te voeren. Verder kunt u hiermee de centrale acties monitoren en licht u de afdelingen in over de voortgang.

Interesse? Neem contact op met KMO Solutions.