Met de update van de software wordt de versie bijgewerkt naar versie 11.3. In deze versie zitten diverse technische aanpassingen. Uiteraard zijn er diverse bugs opgelost en is het systeem verder geoptimaliseerd.

Onderzoekskenmerken uitgebreid naar 10 verbeterd

Binnen Eigen Licenties (optie) was het al mogelijk om 5 onderzoekskenmerken te gebruiken, vanaf deze versie is het mogelijk om in totaal 10 kenmerken toe te passen. Het aantal waardes is onbeperkt.

Rapportagemodule vernieuwd verbeterd

De rapportagemodule heeft een vernieuwde ‘engine’. Aan het uiterlijk is niet veel veranderd, maar het bekijken van de rapportage in HTML heeft nieuwe functionaliteit. Zo is het bekijken van de volgende pagina versneld, kunt u kiezen voor alle pagina’s (zodat u kunt scrollen) en het tonen van de rapportage in een volledig scherm.

Instellingen van gebruikers verbeterd

Specifieke instellingen van gebruikers zijn ondergebracht op een nieuw tabblad ‘Rechten’. Hiermee zijn een aantal tabbladen/menu-items vervallen. Onder dit nieuwe tabblad vallen op dit moment de instellingen voor Meekijkfunctie en Samengestelde Actiepunten.

Actiepunt gereed melden als coördinator verbeterd

Het is mogelijk gemaakt om een actiepunt door de coördinator gereed te melden namens de origineel verantwoordelijke. In het verleden werd de verantwoordelijkheid aangepast naar de coördinator. De keuze hiervoor kan bij het gereed melden aangegeven worden.

Kleinere aanpassingen:

  • Het aanpassen van een e-mailsjabloon gaat per stuk. Ook kan het origineel getoond worden, zodat u deze kan overnemen, of het bestaande e-mailsjabloon aanpassen.
  • Bij het aanpassen van een e-mailsjabloon, worden de samenvoegvelden op de plek van de cursor geplaatst.
  • Bij de individuele enquête worden deelnemers, met een persoonlijk e-mailadres, direct verwezen naar het invullen van de vragen (optie bij een Eigen Licentie).
  • De optie Ondersteuning werd in sommige browsers in een nieuw venster geopend, dit is verholpen (Eigen Licentie).