Workshop en training KMO Solutions

15 augustus 2024: Training RI&E Schoonmaak

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met de applicatie RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

Donderdag 15 augustus 2024. Van 09:30 tot 14:30 uur.
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn (7e verdieping)
Kosten

Kosten

€ 425 exclusief btw (Ben je lid van Schoonmakend Nederland? Dan krijg je korting op deze prijs)
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 250 exclusief btw

Over docent Patrick van Eijden

In mijn rol als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers. Met mijn expertise op het gebied van Arbo-veiligheid werk ik samen met onze klanten aan het minimaliseren van risico's op de werkvloer en het bevorderen van bewustzijn van veilig werken onder medewerkers. Het geeft mij enorm veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen!

Patrick van Eijden

Patrick van Eijden

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 15 augustus 2024

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden