Workshop en training KMO Solutions

07 november 2023: Training RI&E Schoonmaak

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met de applicatie RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig. We organiseren de training samen met de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS).

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 7 november 2023. Van 09:30 tot 14:30 uur.
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn (7e verdieping)
Kosten

Kosten

€ 400 exclusief btw (Ben je lid van Schoonmakend Nederland? Dan krijg je korting op deze prijs)
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 230 exclusief btw

Over docent Carmen Arens

Als veiligheidskundige en toegepast psycholoog ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Het verbeteren van arbeidsomstandigheden heeft een directe impact op de gezondheid en veiligheid van werknemers. Als we kunnen bijdragen aan een werkomgeving waarin werknemers zich veilig voelen en minder risico lopen op letsel of ziekte, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn en productiviteit. Dat is een enorm bevredigend gevoel.

Carmen Arens

Carmen Arens

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 07 november 2023

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden