12 november 2020: Cursus coördinator LabRisk

Ben jij binnen jouw laboratorium of kalibratiebedrijf verantwoordelijk voor de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en maak je gebruik van LabRisk? Voor deze coördinatoren organiseren wij een tweedaagse cursus, waarin je leert hoe je eenvoudig en op een goede manier de RI&E binnen jouw organisatie uitvoert.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Als coördinator LabRisk ben jij het aanspreekpunt binnen jouw organisatie voor de gebruikers die zorgen voor de uitvoering van de RI&E. In deze cursus leer je al hun vragen goed te beantwoorden en ook hoe je eenvoudig een (deel)RI&E uitzet. Na de eerste cursusdag ga je met LabRisk binnen jouw organisatie aan de slag. Op de tweede dag wissel je jouw LabRisk-ervaringen uit met de andere cursusdeelnemers en krijg je meer informatie over het toetsen van een RI&E.

Korting voor Fenelab-leden

Voor deze training geldt een korting voor leden van Fenelab, de branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland.

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 12 november 2020 en 26 november 2020
Waar?

Waar?

Online
Kosten

Kosten

Deze tweedaagse cursus kost € 1.299 exclusief btw en is inclusief Fenelab-korting.

Over docent Nicole Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Aanmelden voor Cursus coördinator LabRisk, 12 november 2020

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy