01 december 2020: Cursus coördinator ZorgRie

Voor ZorgRie-coördinatoren organiseren wij de tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie. Als coördinator verdeel en beheers je de taken met betrekking tot ZorgRie. Tijdens deze cursus leer je hoe je als coördinator RI&E’s start en de ZorgRie-gebruikers ondersteunt en begeleidt bij het uitvoeren van de RI&E. Aan het einde van de cursus weet je hoe je eenvoudig een (deel-)RI&E uit kunt zetten en ben je in staat alle gebruiksvragen te beantwoorden.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Tijdens de eerste cursusdag kom je te weten wat een RI&E is, hoe je deze opstart en hoe je deze uitvoert. Na deze dag ga je met ZorgRie aan de slag binnen je eigen organisatie. Zo doe je zelf ervaring op met het programma.

Op de tweede dag wissel je jouw ervaringen met ZorgRie uit met de andere coördinatoren. Tijdens deze dag leer je meer over hoe een RI&E getoetst wordt en hoe de actiepuntenmodule werkt.

Wanneer?

Wanneer?

1 december 2020 en 15 december 2020
Waar

Waar

Prinses Beatrixlaan 97, Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 729 excl. btw

Over docent Nicole Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Aanmelden voor Cursus coördinator ZorgRie, 01 december 2020

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy