11 mei 2021: Cursus coördinator ZorgRie

Voor ZorgRie-coördinatoren organiseren wij de tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie. Als coördinator verdeel en beheers je de taken met betrekking tot ZorgRie. Tijdens deze cursus leer je hoe je als coördinator RI&E’s start en de ZorgRie-gebruikers ondersteunt en begeleidt bij het uitvoeren van de RI&E. Aan het einde van de cursus weet je hoe je eenvoudig een (deel-)RI&E uit kunt zetten en ben je in staat alle gebruiksvragen te beantwoorden.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Tijdens de eerste cursusdag kom je te weten wat een RI&E is, hoe je deze opstart en hoe je deze uitvoert. Na deze dag ga je met ZorgRie aan de slag binnen je eigen organisatie. Zo doe je zelf ervaring op met het programma.

Op de tweede dag wissel je jouw ervaringen met ZorgRie uit met de andere coördinatoren. Tijdens deze dag leer je meer over hoe een RI&E getoetst wordt en hoe de actiepuntenmodule werkt.

Om deze training te volgen is een licentie op ZorgRie Basis (of hoger) een vereiste. De mogelijkheden van ZorgRie vindt je op de pagina van de licentiemogelijkheden.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 11 mei 2021 en dinsdag 25 mei 2021, 09:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 749 excl. btw

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid..

Aanmelden voor Cursus coördinator ZorgRie, 11 mei 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy en voorwaarden