02 maart 2021: Cursus coördinator RieService I&I

Wil jij leren hoe je de RieService Installatie en Isolatie toepast binnen jouw organisatie? KMO Solutions organiseert een eendaagse cursus voor coördinatoren RieService Installatie en Isolatie. Na deze training kun je binnen je eigen omgeving zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van de RI&E. Je hebt een licentie van RieService Installatie en Isolatie nodig om deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Als organisatie met medewerkers in dienst ben je verplicht de arbeidsgerelateerde risico’s in kaart te brengen via een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Bedrijven uit de installatie- en isolatiebranche kunnen hiervoor gebruikmaken van onze applicatie: RieService Installatie & Isolatie. Tijdens onze eendaagse cursus leer je alle mogelijkheden van deze applicatie. Daarnaast kom je te weten hoe je een RI&E opstart en instelt. Ook geven we je tips over de inrichting van jouw organisatiestructuur en hoe je je vervolgacties naar aanleiding van de RI&E het beste uitvoert.

Wanneer?

Wanneer?

dinsdag 2 maart 2021
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, 7e Etage, Apeldoorn
Kosten

Kosten

Deze eendaagse cursus kost € 514 exclusief btw.
Licentie

Licentie

Een licentie van RieService Installatie en Isolatie heb je al vanaf € 108,33 per jaar exclusief btw.

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid.

Aanmelden voor Cursus coördinator RieService I&I, 02 maart 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy en voorwaarden