03 december 2020: Cursus coördinator RieService I&I (VOL)

Wil jij leren hoe je de RieService Installatie en Isolatie toepast binnen jouw organisatie? KMO Solutions organiseert een eendaagse cursus voor coördinatoren RieService Installatie en Isolatie. Na deze training kun je binnen je eigen omgeving zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van de RI&E. Je hebt een licentie van RieService Installatie en Isolatie nodig om deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Als organisatie met medewerkers in dienst ben je verplicht de arbeidsgerelateerde risico’s in kaart te brengen via een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Bedrijven uit de installatie- en isolatiebranche kunnen hiervoor gebruikmaken van onze applicatie: RieService Installatie & Isolatie. Tijdens onze eendaagse cursus leer je alle mogelijkheden van deze applicatie. Daarnaast kom je te weten hoe je een RI&E opstart en instelt. Ook geven we je tips over de inrichting van jouw organisatiestructuur en hoe je je vervolgacties naar aanleiding van de RI&E het beste uitvoert.

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 3 december 2020
Waar?

Waar?

Online
Kosten

Kosten

Deze eendaagse cursus kost € 499 exclusief btw.
Licentie

Licentie

Een licentie van RieService Installatie en Isolatie heb je al vanaf € 108,33 per jaar exclusief btw.

Over docent Ruben Boes

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Ruben Boes - Risicomanager en Register Veiligheidskundige

Ruben Boes - Risicomanager en Register Veiligheidskundige

Aanmelden voor Cursus coördinator RieService I&I, 03 december 2020

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.