17 november 2020: Training RI&E Schoonmaak

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig. We organiseren de training samen met de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS).

Wanneer?

Wanneer?

dinsdag 17 november 2020
Waar?

Waar?

Prinses Beatrixlaan 297, Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 369 exclusief btw en OSB-korting. Deze korting ontvang je als lid bent van Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 199 exclusief btw en exclusief OSB-korting.

Over Docent Ruben Boes

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Ruben Boes - Risicomanager en Register Veiligheidskundige

Ruben Boes - Risicomanager en Register Veiligheidskundige

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 17 november 2020

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy