03 december 2020: Training RI&E Schoonmaak (VOL)

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig. We organiseren de training samen met de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS).

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 3 december 2020
Waar?

Waar?

Prinses Beatrixlaan 297, Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 369 exclusief btw en OSB-korting. Deze korting ontvang je als lid bent van Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB).
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 199 exclusief btw en exclusief OSB-korting.

Over docent Nicole Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 03 december 2020

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy