01 juni 2021: Workshop RI&E De Drie Notenboomen

Speciaal voor zorgondernemers verbonden aan De Drie Notenboomen heeft KMO Solutions een workshop ontwikkeld voor het uitvoeren van de RI&E.

Voor de duur van deze workshop wordt ZorgRie tijdelijk voor de deelnemers opengesteld. Omdat ZorgRie een erkenning voor een lichte toets heeft, kan een toetsing bij een organisatie met maximaal 25 medewerkers door een Arbo-kerndeskundige achterwege blijven.

Heb je meer dan 25 medewerkers? Neem dan contact op.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. ZorgRie stellen wij tijdelijk open, zodat je voor deze workshop geen licentie hoeft af te sluiten. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Na afloop ontvang je de belangrijkste RI&E-rapportages. Verder hoef je voor de workshop niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat de je voor de workshop op de hoogte bent van de arbosituatie binnen jouw organisatie.

Wanneer?

Wanneer?

dinsdag 1 juni 2021, 09:30
Kosten

Kosten

€ 549 excl. btw
Collega meenemen

Collega meenemen

€ 399 excl. btw voor de deelname van een extra persoon

Extra informatie

  • We hanteren een minimum van 2 organisaties per workshop. Uiteraard word je tijdig op de hoogte gehouden bij het eventueel annuleren of verplaatsen van de workshop.
  • Deelname aan deze workshop kan enkel indien je een Zorgondernemer bent die verbonden is aan De Drie Notenboomen (Thomashuis / Herbergier / ZorgButler /Thomas op kamers) en je organisatie maximaal 25 medewerkers heeft.

Over docent Ruben Boes

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Workshop RI&E De Drie Notenboomen, 01 juni 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy en voorwaarden