14 april 2021: Workshop RI&E De Drie Notenboomen (VOL)

Speciaal voor zorgondernemers verbonden aan De Drie Notenboomen heeft KMO Solutions een workshop ontwikkeld voor het uitvoeren van de RI&E.

Voor de duur van deze workshop wordt ZorgRie tijdelijk voor de deelnemers opengesteld. Omdat ZorgRie een erkenning voor een lichte toets heeft, kan een toetsing bij een organisatie met maximaal 25 medewerkers door een Arbo-kerndeskundige achterwege blijven.

Heb je meer dan 25 medewerkers? Neem dan contact op.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. ZorgRie stellen wij tijdelijk open, zodat je voor deze workshop geen licentie hoeft af te sluiten. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Na afloop ontvang je de belangrijkste RI&E-rapportages. Verder hoef je voor de workshop niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat de je voor de workshop op de hoogte bent van de arbosituatie binnen jouw organisatie.

Wanneer?

Wanneer?

woensdag 14 april 2021, 09:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 549 excl. btw

Extra informatie

  • We hanteren een minimum van 2 organisaties per workshop. Uiteraard word je tijdig op de hoogte gehouden bij het eventueel annuleren of verplaatsen van de workshop.
  • Deelname aan deze workshop kan enkel indien je een Zorgondernemer bent die verbonden is aan De Drie Notenboomen (Thomashuis / Herbergier / ZorgButler /Thomas op kamers) en je organisatie maximaal 25 medewerkers heeft.

Over docent Nicole Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Aanmelden voor Workshop RI&E De Drie Notenboomen, 14 april 2021

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.