04 mei 2021: Workshop RI&E Coöperatie Kraamzorggroep

Speciaal voor zorgondernemers verbonden aan Coöperatie Kraamzorggroep heeft KMO Solutions een workshop ontwikkeld voor het uitvoeren van de RI&E.

Voor de duur van deze workshop wordt ZorgRie tijdelijk voor de deelnemers opengesteld. Omdat ZorgRie een erkenning voor een lichte toets heeft, kan een toetsing bij een organisatie met maximaal 25 medewerkers door een Arbo-kerndeskundige achterwege blijven.

Heb je meer dan 25 medewerkers? Neem dan contact op.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. ZorgRie stellen wij tijdelijk open, zodat je voor deze workshop geen licentie hoeft af te sluiten. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Na afloop ontvang je de belangrijkste RI&E-rapportages. Verder hoef je voor de workshop niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat de je voor de workshop op de hoogte bent van de arbosituatie binnen jouw organisatie.

Wanneer?

Wanneer?

dinsdag 4 mei 2021, 09:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 549 excl. btw

Extra informatie

  • We hanteren een minimum van 2 organisaties per workshop. Uiteraard word je tijdig op de hoogte gehouden bij het eventueel annuleren of verplaatsen van de workshop.
  • Deelname aan deze workshop kan enkel indien je verbonden bent aan Coöperatie Kraamzorggroep.

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid.

Aanmelden voor Workshop RI&E Coöperatie Kraamzorggroep, 04 mei 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy en voorwaarden