19 januari 2022: ZorgRie Vliegende Start

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van de ZorgRie Start haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor organisaties met ZorgRie Start. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De vernieuwe versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan; dé vliegende start met ZorgRie.

Tijdens deze training worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie. Het kan dus zijn dat je nu door de complexiteit van ZorgRie nog niet (voldoende) gewerkt hebt met dit erkende branche-instrument. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie!

Wanneer?

Wanneer?

woensdag 19 januari 2022, 09:30 - 12:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 400 excl. btw
Licentie

Licentie

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Instap of Start

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid.

Aanmelden voor ZorgRie Vliegende Start, 19 januari 2022

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Collega meenemen
Privacy en voorwaarden