KMO Solutions levert de ondersteuning die u nu nodig heeft!

De flexibiliteit die KMO Solutions kan bieden, loopt van ondersteuning op afroep tot een volledige “turn-key” oplevering. De ervaring leert dat u vaak in het begin veel behoefte heeft aan ondersteuning, maar dat deze kan afnemen op het moment dat een project is ingeregeld.

Afhankelijk van uw eigen personele capaciteit kunt daarna een project in eigen beheer uitrollen. Indien blijkt dat u voor de afronding wat hulp (of specialistische) kennis kunt gebruiken, staan onze gecertificeerde kerndeskundigen voor u klaar om de wettelijke toetsing uit te voeren, of uw eigen deskundige bij dat proces te ondersteunen.

De expertise van KMO Solutions kunt u inroepen op elk moment dat uw eigen kennis en/of capaciteit versterkt dient te worden. Omdat al uw gegevens al in onze software zijn opgeslagen, hebben wij nauwelijks inleertijd nodig. Vanwege het online karakter van onze software kunnen wij veel zaken ook op afstand voor u regelen, waardoor wij snel kunnen bijspringen zonder verlies van tijd en reiskosten.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om tijdelijk medewerkers van KMO Solutions in te schakelen voor ondersteuning op locatie. Deze ondersteuning kan ook structureel plaatsvinden.

Vooral tijdens een opstartfase kan extra kennis en capaciteit vanuit KMO Solutions een proces behoorlijk versnellen en leren wij uw medewerkers “on the job” om te gaan met onze software.
Wij monitoren de voortgang en kunnen actief signaleren (en desgewenst ingrijpen) als zaken te lang blijven liggen.

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? De veel gestelde vragen hebben we voor u al op een rijtje gezet.

Lees verder >>

Handleidingen

Voor Regis’t® is er uitgebreide documentatie beschikbaar via onze online handleiding.

Cursussen

Regelmatig organiseren we cursussen en workshop. Bekijk onze cursusagenda voor het actuele aanbod.

Lees verder >>

Updates

Regelmatig brengt KMO Solutions verbeteringen en uitbreidingen uit. De aanpassingen hebben we uiteraard geregistreerd.

Lees verder >>

Klantenservice

We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 12.30 
en van 13:00 tot 17:00 uur.

055 – 538 34 00

 klantenservice@kmosolutions.nl