Volledige agenda > ZorgRie

Tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie

Datum/Tijd 2e Cursusdag Beschikbaarheid Locatie
di, 5 nov 2019
09:30 - 17:00
di, 19 nov 2019 Vol Apeldoorn
Prinses Beatrixlaan 297, Apeldoorn

De coördinator zorgt dat de RI&E binnen zijn of haar instelling wordt uitgevoerd. Speciaal voor de coördinator is door KMO Solutions een tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie ontwikkeld. ZorgRie is betrekkelijk eenvoudig om mee te werken, maar de coördinator is voor de gebruikers, die zorgdragen voor de uitvoering van de RI&E, het aanspreekpunt binnen de organisatie. Om voldoende kennis te hebben om eventuele vragen te beantwoorden en om te weten hoe je eenvoudig een (deel)RI&E uit kunt zetten is deze opleiding ontwikkeld.

Tijdens de eerste cursus leert u onder andere:

  • Wat is een RI&E?
  • Hoe start u een RI&E?
  • Hoe wordt een RI&E uitgevoerd?

Na de eerste cursusdag gaat u met ZorgRie aan de slag binnen uw eigen organisatie. Zo doet u ervaring op met het programma. Op de tweede dag kunnen de ervaringen met ZorgRie worden uitgewisseld en kunnen eventuele vragen door de cursusleider worden beantwoord. Vervolgens komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

  • Hoe wordt een RI&E getoetst?
  • Hoe werkt de actiepuntenmodule?

De opleidingsdagen beginnen om 09:30 uur en eindigen rond 17:00 uur. De Cursus Coördinator ZorgRie vindt beide dagen plaats in de cursusruimte op het kantoor van KMO Solutions in Apeldoorn. Er kunnen maximaal 6 cursisten deelnemen aan de cursus. Iedere cursist krijgt tijdens de cursus de beschikking over een computer om zelfstandig de cases te kunnen uitvoeren.

Kaart wordt geladen...