Volledige agenda > ZorgRie

Workshop voor kleine zorginstellingen

Datum/Tijd 2e Cursusdag Beschikbaarheid Locatie
di, 26 nov 2019
09:30 - 17:00
- Vol Apeldoorn
Prinses Beatrixlaan 297, Apeldoorn

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorginstellingen met maximaal 25 medewerkers. Tijdens de workshop voert u, onder deskundige begeleiding, ter plekke de RI&E uit. Aan een ZorgRie-workshop kunnen maximaal 4 instellingen deelnemen. Zo heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen, zowel inhoudelijk als over de software. Aan het einde van de dag verlaat u ons pand met de benodigde RI&E-rapportages onder de arm.

Organisaties met maximaal 25 medewerkers hoeven de RI&E niet te laten toetsen. U bent na de workshop dus klaar met de RI&E. Uiteraard moet u nog wel aan de slag binnen uw organisatie om de acties uit uw Plan van Aanpak uit te voeren!

Voor de workshop hoeft u niets voor te bereiden of mee te nemen. De arbeidsrisico’s van uw organisatie worden geïnventariseerd met de vragenlijsten uit ZorgRie. Het is wel belangrijk dat de deelnemer aan de workshop op de hoogte is van de arbo-situatie binnen de organisatie.

Tijdens de workshop wordt ZorgRie ter beschikking gesteld, u hoeft daarom geen abonnement op ZorgRie af te nemen.

Deze workshop vindt plaats in de cursusruimte van KMO Solutions (Prinses Beatrixlaan 297, Apeldoorn) en begint om 09:30 uur.

Vragen?

U kunt uiteraard ook contact opnemen met de ZorgRie helpdesk voor vragen over de workshop voor kleine zorginstellingen.: 055-5383415.

Kaart wordt geladen...