In samenwerking met branchevereniging SPOT heeft KMO Solutions een aantal diensten ontwikkeld om leden van SPOT volledig te ondersteunen en ontzorgen bij het uitvoeren en toetsen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).

Voor organisaties met maximaal 25 medewerkers is de Workshop voor kleine Thuiszorgbedrijven of kleine Woonzorgbedrijven beschikbaar. In één dag* voert u onder professionele begeleiding de RI&E uit. Per workshop zijn maximaal 4 organisaties aanwezig. Zo heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen, zowel inhoudelijk als over de software.

Heeft u meer dan 25 medewerkers? In dat geval dient uw RI&E ook getoetst te worden. Dit is een wettelijke verplichting. Voor deze organisaties hebben we twee mogelijkheden.

  1. U neemt deel aan de workshop. Daarna toetst een gecertificeerde kerndeskundige van KMO Solutions uw RI&E.
  2. U geeft de uitvoering uit handen en KMO Solutions voert de RI&E uit en toetst deze daarna.

Beschikbare dagen:

  • Voor Thuiszorg-organisaties is er op woensdag 4 oktober 2017 een workshop gepland.
  • Voor Woonzorg-organisaties is er op donderdag 5 oktober 2017 een workshop gepland.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Uiteraard kunt voor meer informatie terecht op de website voor SPOT-leden of u belt met 055 – 538 34 15.

* Doordat u gebruik maakt van een erkend branche-instrument is het niet nodig om uw RI&E te laten toetsen. Dit bespaart u kosten en tijd.