ISO27001 CERTIFICAAT

KMO Solutions ISO 27001 gecertificeerd

Wij zijn sinds oktober 2022 ISO 27001 gecertificeerd. We zijn trots op deze prestatie en kunnen jullie nu nog beter van dienst zijn. Dit geeft aan dat KMO Solutions voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. Dit certificaat houdt in dat wij als organisatie in staat zijn om onze processen, producten en diensten te blijven evalueren en verbeteren.

Offerte aanvragen


03-10-2022

De ISO 27001 is de basis van informatiebeveiliging. Met het behalen van het certificaat tonen wij aan dat we voldoen aan de voorwaarden van informatiebeveiliging ten aanzien van het ontwikkelen, implementeren, ondersteunen bij gebruik en beheren van onze software. Zo blijft onze software up-to-date (bijvoorbeeld al de wet- en regelgeving veranderd), voor jullie het meest gebruiksvriendelijk en natuurlijk veilig. Jullie data is bij ons in veilige handen en wij zullen er alles aan doen om jullie gegevens te beschermen.

Verder is de certificering ook van toepassing op de diensten die we aanbieden. De ondersteuning bij de uitvoering van onderzoeken, wettelijke toetsing van onderzoeken, auditing van Arbo normering en uiteraard onze trainingen & workshops.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.