ISS 23290 02777

Trainingen

Arbeidsomstandigheden zijn niet alleen een zorg voor de preventiemedewerker, maar ook voor de Ondernemingsraad, bestuur en managers. KMO Solutions biedt diverse soorten trainingen aan voor diverse doelgroepen. 

Actuele trainingsagenda Vraag naar de mogelijkheden

Trainingen Regis't

Met grote regelmaat biedt KMO Solutions trainingen en workshops om te werken met Regis't aan. In de trainingskalender worden workshops en trainingen voor coördinatoren ingepland. U kunt zich direct inschrijven.

Daarnaast geeft KMO Solutions ook een beheerderstraining voor organisatie met een eigen licentie. Onderwerpen die naar voren komen zijn accountbeheer, vragenlijstbeheer en managementrapportages.

Lees verder

Ondernemingsraad training Arbeidsomstandigheden

Voor leden van de ondernemingsraad ontwikkelt KMO Solutions voor iedere organisatie een training op maat. Onderwerpen die naar voren kunnen komen gaat over inzage krijgen, hebben en houden in de diverse onderwerpen omtrent Arbeidsomstandigheden. Na deze training ben je als OR commissie in staat om een effectieve rol te vervullen!

Lees verder

Audittraining

Het uitvoeren van interne audits helpt je bij het inzicht houden en is een vast onderdeel in de structuur. Hiermee kan je aantonen dat je voldoet aan de gestelde (wettelijke) eisen uit bijvoorbeeld een norm of regelgeving. Na deze training kan je effectief audits uitvoeren met dezelfde software als waar je de RI&E mee uitvoert.

Lees verder

Training Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker help jij jouw werkgever om het bedrijf gezond te houden. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse veiligheid van medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen.

Lees verder

Wil je meer informatie over het trainingsaanbod van KMO Solutions?

Neem dan vrijblijvend contact op met KMO Solutions.

Contact 055 - 538 34 00