RieService: alles-in-een-oplossing voor installatie- en isolatiebedrijven

Installatieenisolatie Header

Installatie en Isolatie

Of je nu werkt aan elektrische installaties of met grote machines, en of je nu werkt op hoogte of juist in kruipruimtes: voor installatie- en isolatiebedrijven staat veiligheid op één. Net als het verminderen van werkdruk of stress om het werk secuur en veilig te doen. Bedrijven die de risico’s op de werkvloer en op projectlocaties willen minimaliseren met hulp van hun RI&E, staan er niet alleen voor. RieService Installatie & Isolatie (I&I) is al jaren de meest innovatieve RI&E in jouw branche.

Direct inloggen

Digitaal, vlot en efficiënt

Installatie- en isolatiebedrijven werken dagelijks op andere projectlocaties, vaak met risicovolle processen en hulpmiddelen. Werkgevers en werknemers moeten de risico’s van het werk in kaart brengen, zowel in het bedrijf als op projectlocaties. 

Met RieService I&I voer je digitaal de wettelijk verplichte RI&E uit binnen je organisatie. Met een perfecte uitvoering en rapportage minimaliseer je de risico’s en waarborg je de veiligheid van de werkomgeving.

Offerte aanvragen

Voordelen van RieService op een rij

Altijd de belangrijkste arbeidsrisico’s overzichtelijk in kaart

Altijd de belangrijkste arbeidsrisico’s overzichtelijk in kaart

De vragenlijsten zijn tot stand gekomen met alle aangesloten branches

De vragenlijsten zijn tot stand gekomen met alle aangesloten branches

Een rijk scala aan rapportages geeft een actueel beeld van de risico’s

Een rijk scala aan rapportages geeft een actueel beeld van de risico’s

Stel managers en directie op de hoogte van de stand van zaken

Stel managers en directie op de hoogte van de stand van zaken

Een professionele klantenservice, die dagelijks voor je klaar staat

Een professionele klantenservice, die dagelijks voor je klaar staat

Specifieke vragenlijst voor installatiebedrijven

Met RieService I&I maak je gebruik van de specifieke RieService-vragenlijst. Je selecteert zelf de vragen die voor jouw organisatie van toepassing zijn. Aan elke vraag zijn risico’s, prioriteiten en mogelijke maatregelen gekoppeld. Tijdens de RI&E bouwt het systeem automatisch een rapportage op. Gesignaleerde knelpunten met maatregelen en actiepunten worden in de rapportage gesorteerd op prioriteit. Actiepunten kunnen per verantwoordelijke afdeling worden getoond. Ook genereer je direct een concreet plan van aanpak. Dit kun je vervolgens digitaal bijhouden, zodat je altijd over de laatste stand van zaken beschikt.

Alles in één: Functie-RI&E, Taak Risico Analyse, Project-RI&E

Is jouw organisatie VCA-gecertificeerd? Dan kun je met RieService I&I ook de Functie-RI&E, Taak Risico Analyse en de Project-RI&E uitvoeren. Je hebt alle verbeterpunten binnen één systeem en werkt altijd met dezelfde methodiek!

Begeleiding en toetsing

KMO Solutions heeft gecertificeerde deskundigen in dienst die jouw RI&E kunnen begeleiden en toetsen. De toetsing van de RI&E met RieService I&I door een gecertificeerde Arbodeskundige is verplicht. KMO Solutions heeft gecertificeerde deskundigen in dienst die de RI&E mogen toetsen. Zij beschikken over de specialistische kennis en weten precies wat er komt kijken bij het uitvoeren van RieService. Een ideale combinatie om de toetsing soepel en snel te laten verlopen!

Offerte aanvragen

Cursus of training volgen?

KMO Solutions geeft geregeld cursussen voor installatie- en isolatiebedrijven.
Tijdens de cursus leer je in één dag met het instrument werken en daarna ga je zelf aan de slag.
Je kunt je aanmelden via de trainingspagina.

Meer over de trainingen en cursussen

Cursusagenda

Meer weten? Stel uw vraag!

Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden en opties van RieService voor jouw organisatie. Wil je (vrijblijvend) een demonstratie bijwonen, een offerte ontvangen of met een van de medewerkers van KMO Solutions van gedachten wisselen over jouw eigen ideeën? We staan voor je klaar.

055 - 538 34 00 Contact