Over KMO Solutions

Onze missie is om een inspirerende werkomgeving te creëren waarin elke medewerker in Nederland zich veilig, gezond en gelukkig voelt.

Wij zetten ons in om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een positieve werkcultuur die het welzijn van hun medewerkers bevordert, en zo bijdraagt aan hun succes en groei.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen met plezier en voldoening aan het werk gaat.

Neem contact met ons op Meld je aan voor de nieuwsbrief

Sinds onze oprichting in 1992 is KMO Solutions toegewijd aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in Nederland. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een stabiele en vooruitstrevende organisatie, die voortdurend inspeelt op de steeds complexere wet- en regelgeving. Met onze producten zijn wij al jarenlang marktleider. Inmiddels zijn wij softwareleverancier van diverse brancheorganisaties en honderden toonaangevende bedrijven, van mkb tot multinationals. 

Onze aanpak richt zich op het vinden van de perfecte balans tussen een hoogwaardige RI&E en een toegankelijke inrichting, zodat iedere medewerker betrokken kan worden bij het proces. 

Onze visie: vitaliteit en veiligheid optimaliseren

Ons enthousiaste team werkt dagelijks met passie en toewijding aan onze visie: het optimaliseren van vitaliteit en veiligheid op de werkvloer door middel van innovatieve software en deskundig advies, met als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. 

Onze focus: gebruiksvriendelijk RI&E-software

KMO Solutions zorgt voor een flexibele en gebruiksvriendelijke ondersteuning bij de uitvoeringen van jullie RI&E. Een RI&E is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook een verstandige keuze: het brengt nauwkeurig alle arbeidsrisico’s in kaart en verkleint de kans op ongelukken en verzuim. Wij helpen organisaties graag bij deze complexe puzzel en implementatie om er structureel aandacht aan te geven en het proces te borgen.

Onze software geeft een heldere analyse van de stand van zaken en helpt jullie organisatie verder naar een veiligere werkomgeving. De software is een gebruiksvriendelijke webapplicatie dat ervoor zorgt dat de werkplekken van meer dan een miljoen medewerkers periodiek worden beoordeeld ter voorkoming van arbeidsongevallen en mogelijke schadelijke invloeden.

Met onze software is er geen sprake meer van een papieren tijger. De software is zo ingericht dat door het gebruik van vragenlijsten, procedures en werkinstructies jullie organisatieprocessen in kaart worden gebracht. Uiteindelijk volgt er een plan van aanpak; in de door ons geleverde systematiek met bijbehorende oplossingen. Hierdoor zijn jullie bezig met een continu verbeterproces waarmee jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Onze focus: deskundige ondersteuning

Als softwarebedrijf ligt onze focus op ons gebruiksvriendelijke instrument. Maar dat is niet alles. We beschikken ook over een team van ervaren veiligheidskundigen die onze klanten op diverse vlakken ondersteunen, waaronder:

  • Implementatie van het RI&E-instrument
  • Optimalisatie van het RI&E-proces
  • Uitvoering van de RI&E
  • Wettelijke toetsing van de RI&E
  • Trainingen
  • Ondersteuning bij vrijwel alle veiligheidsvraagstukken, gerelateerd aan arbeidsomstandigheden

Binnen KMO Solutions zijn we trots op onze toewijding aan het bevorderen van veilige en gezonde werkomgevingen. 

Wij zorgen er samen met jullie voor dat alle collega’s veilig kunnen werken en zich vitaal voelen; zo komt elke collega na een werkdag weer veilig thuis! We realiseren ons als geen ander dat de geweldige mogelijkheden van onze software alleen ten volle benut kunnen worden als we onze relaties optimaal ondersteunen. Daarom strekt onze dienstverlening zich uit van advies tot schaalbare ondersteuning, trainingen en workshops.

Wie gingen u voor?
Logo Nvz
Logo Spot
Logo Actiz
1354 Fenelab Rgbkleur Definitief.Ba4f0a29
RAS LOGO