Over KMO

Al 30 jaar helpt KMO Solutions organisaties en branches met innovatieve softwareoplossingen. Wij leveren software voor processen binnen jouw organisatie op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid.

Neem contact met ons op Meld je aan voor de nieuwsbrief

Marktleider in softwareoplossingen

Met onze softwareoplossingen zijn wij al jarenlang marktleider. Inmiddels zijn wij gegroeid tot softwareleverancier van diverse brancheorganisaties en honderden toonaangevende bedrijven, van mkb tot multinationals.

Optimaal effect

Wij helpen je bij het inrichten en gebruik van onze software. Bijvoorbeeld door het opleiden van jouw medewerkers. Zo benut jouw organisatie optimaal alle mogelijkheden die onze software te bieden heeft. Daarnaast heeft KMO Solutions de professionals in huis voor adequate ondersteuning, uitvoering en toetsing. Hiermee zorg je niet alleen voor een veilige en gezonde werkomgeving, maar voldoe je ook aan alle verplichtingen van buitenaf.

Inzicht in voortgang

Onze software laat tot in het kleinste detail zien waar het probleem zit bij jouw organisatie op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid. De voortgang van deze oplossing is met onze software daarna voor iedereen inzichtelijk. Wij maken hiermee beheersbaar wat anderen in eerste instantie niet eens zien.

Over KMO Solutions

Al 30 jaar helpt KMO Solutions organisaties en branches met innovatieve softwareoplossingen. Wij leveren software voor processen binnen jouw organisatie op het gebied van Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid.

Onze mensen

Wil jij een veilige en gezonde organisatie? Ons enthousiaste team van softwareontwikkelaars, veiligheidsdeskundigen en supportmedewerkers helpen je met deskundig en praktisch advies. Wij staan voor je klaar om jouw organisatie veiliger en beter te maken.

Stage en afstuderen

Zoek jij een uitdagende stage- of afstudeeropdracht waarmee je onze samenleving een beetje veiliger maakt? En het liefst bij een innovatief IT-bedrijf? Dan ben je bij KMO Solutions aan het juiste adres.

Lees meer

Vacatures

KMO Solutions wil met zijn producten en diensten andere organisaties (en de rest van de wereld) een gezonder en veiliger maken. Wil jij je hierbij aansluiten? Ons team van enthousiaste experts kijkt er naar uit om kennis met je te maken! Bekijk hieronder onze vacatures.

Lees meer

Wie gingen u voor?
Logo Nvz
Logo Spot
Logo Actiz
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter