Klantenservice

Onze missie is om jullie bedrijf te helpen bij het opzetten en beheren van een effectieve risico-inventarisatie en -evaluatie, zodat jullie kunnen zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. 

Contact

Ons ervaren klantenserviceteam staat klaar om jullie te ondersteunen bij elke stap van het RI&E-traject. Van het kiezen van het juiste instrument tot het oplossen van technische problemen, wij zorgen ervoor dat jullie met vertrouwen en gemak gebruik kunnen maken van onze software. Laat ons jullie begeleiden bij het creëren van een veiligere en gezondere werkomgeving voor jullie en jullie medewerkers.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13:00 uur tot 16:30 uur.
055 – 538 34 00 | klantenservice@kmosolutions.nl

Ondersteuning op maat

De service die wij bieden wanneer je kiest voor onze softwareoplossingen varieert van ondersteuning op afroep tot een volledige, kant-en-klare oplevering. De ervaring leert dat je vaak in het begin veel behoefte hebt aan ondersteuning, maar dat deze kan afnemen op het moment dat een project is ingeregeld. Tijdens de opstartfase leren wij jouw medewerkers ‘on the job’ om te gaan met onze software. Ook bieden wij je na deze fase altijd de mogelijkheid om tijdelijk of structureel professionals van KMO Solutions in te schakelen voor ondersteuning op locatie.

Daarnaast regelen wij dankzij onze online software veel zaken op afstand, waardoor wij snel kunnen bijspringen zonder reiskosten en reistijd.