Zorgenwelzijn Header

Klantervaringen

We begrijpen dat je ook van onze klanten wilt horen hoe wij werken. Hieronder lees je de ervaringen van klanten met de producten en diensten van KMO Solutions.

Contact 055 - 538 34 00

AxionContinu levert op meerdere locaties woon- en revalidatiezorg in de regio Utrecht.

Voor de uitvoering en toetsing van de RI&E heeft AxionContinu gekozen voor KMO Solutions.

Voordat we met KMO Solutions in zee gingen voerden wij de RI&E uit door veel interviews uit te voeren. Dit resulteerde vaak in veel uiteenlopende meningen waar lastig beleid op te maken is. Met de introductie van de software en ondersteuning vanuit KMO Solutions hebben wij middels een gestructureerde werkwijze binnen een korte tijd onze RI&E’s op orde gekregen.

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé één van de grotere ouderenzorgorganisaties in de regio. Er werken zo'n 2200 medewerkers bij ons. Medewerkers bieden we een plezierige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen en een grote mate van verantwoordelijkheid. 

Samen met KMO Solutions hebben we in 2020/2021 de ZorgRie uitgezet binnen onze organisatie. Dankzij de goede ondersteuning van ons vaste contactpersoon vanuit KMO Solutions hebben we de basis neergezet voor onze arbo-jaarplannen voor nu, maar ook voor de toekomst! Samen met KMO Solutions houden we onze RI&E actueel waardoor we een goede en veilige werkomgeving kunnen bieden voor onze medewerkers waarbij alle risico’s mogelijk niet altijd voorkomen kunnen worden, maar in ieder geval wel goed in kaart zijn gebracht.

 

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met ­psychische problemen. Ze zijn gespecialiseerd in­ geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal ­onderwijs. Yulius is werkzaam in de regio's Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Yulius rechtsvoorgangers zijn sinds 2006 klant en Yulius heeft in 2015 een grotere licentie afgenomen. Wij voeren samen met Yulius de RI&E uit en toetsen deze. Hieronder hun ervaring:

KMO Solutions heeft ons geholpen om meer inzicht te krijgen in de aanwezige arbeidsrisico’s en geholpen deze te beheersen.. In de loop der jaren is de samenwerkingsband steeds sterker geworden. Samen met een vaste risicomanager van KMO Solutions wordt vorm gegeven aan een optimaal arbobeleid. Doordat wij één contactpersoon hebben bij KMO is er een korte lijn en worden we snel ondersteund. Hierbij wordt de pragmatische instelling en het overbrengen van de passie voor het vak als zeer prettig ervaren. Ik en mijn collega’s kunnen prima overweg met de software om onze taken uit te voeren. De gebruikte aanpak sluit aan bij onze verwachtingen. In samenwerking met KMO Solutions is Yulius op weg naar een fijnere, gezondere en veiligere werkomgeving.

André van der Velden, arbocoördinator.

SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) biedt zorg, revalidatie, behandeling en begeleiding voor mensen met een complexe zorgvraag.

SZR is sinds 2015 klant en heeft sinds 2019 een grotere licentie afgenomen, in combinatie met ondersteuning bij de uitvoering van de RI&E en het uiteindelijke toetsen van de RI&E’s.  Hieronder hun ervaring:

KMO Solutions is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. KMO Solutions biedt goede begeleiding en ondersteuning, ze weten waarover ze praten. Daarnaast staan ze ook open voor feedback en opmerkingen vanuit de organisatie. Dit zorgt ervoor dat we elkaar vanuit beide kanten kunnen versterken. ZorgRie is niet altijd even makkelijk, omdat je het te weinig gebruikt, maar de helpdesk is een goede ondersteuning!*

*We zijn momenteel hard aan het werk om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, naar aanleiding van de feedback van onze klanten.

Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) biedt ouderenzorg in de regio Midden en Noordoost Brabant.

ZGEM is al sinds 2005 klant en heeft sinds 2019 een grotere licentie afgenomen, in combinatie met ondersteuning bij de uitvoering van de RI&E en het uiteindelijke toetsen van de RI&E’s. Hieronder hun ervaring:

KMO Solutions biedt goede ondersteuning en is daarbij ook goed bereikbaar. Doordat wij een vast contactpersoon hebben is het makkelijk en snel schakelen, ze weten immers waar ze over praten en kennen ons.

Samen met KMO Solutions zijn we bezig om een goede basis te creëren voor de RI&E van ZGEM, vanwaar we onder begeleiding van KMO Solutions verder kunnen werken aan het actueel houden van de RI&E.

Meer weten? Stel je vraag!

Wil je vrijblijvend een demonstratie bijwonen of met een van de medewerkers van KMO Solutions van gedachten wisselen over jouw ideeën? Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden en opties van ZorgRIE voor jouw zorgorganisatie.

055 – 538 34 00 Contact