Zorgenwelzijn Header

Klantervaringen

We begrijpen dat je ook van onze klanten wilt horen hoe wij werken. Hieronder lees je de ervaringen van klanten met de producten en diensten van KMO Solutions.

Contact 055 - 538 34 00

Referentie: SZR

SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) biedt zorg, revalidatie, behandeling en begeleiding voor mensen met een complexe zorgvraag.

SZR is sinds 2015 klant en heeft sinds 2019 een grotere licentie afgenomen, in combinatie met ondersteuning bij de uitvoering van de RI&E en het uiteindelijke toetsen van de RI&E’s.  Hieronder hun ervaring:

KMO Solutions is goed bereikbaar en reageert snel op vragen. KMO Solutions biedt goede begeleiding en ondersteuning, ze weten waarover ze praten. Daarnaast staan ze ook open voor feedback en opmerkingen vanuit de organisatie. Dit zorgt ervoor dat we elkaar vanuit beide kanten kunnen versterken. ZorgRie is niet altijd even makkelijk, omdat je het te weinig gebruikt, maar de helpdesk is een goede ondersteuning!*

*We zijn momenteel hard aan het werk om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, naar aanleiding van de feedback van onze klanten.

Referentie: Zorggroep Elde Maasduinen

Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) biedt ouderenzorg in de regio Midden en Noordoost Brabant.

ZGEM is al sinds 2005 klant en heeft sinds 2019 een grotere licentie afgenomen, in combinatie met ondersteuning bij de uitvoering van de RI&E en het uiteindelijke toetsen van de RI&E’s. Hieronder hun ervaring:

KMO Solutions biedt goede ondersteuning en is daarbij ook goed bereikbaar. Doordat wij een vast contactpersoon hebben is het makkelijk en snel schakelen, ze weten immers waar ze over praten en kennen ons.

Samen met KMO Solutions zijn we bezig om een goede basis te creëren voor de RI&E van ZGEM, vanwaar we onder begeleiding van KMO Solutions verder kunnen werken aan het actueel houden van de RI&E.

Meer weten? Stel je vraag!

Wil je vrijblijvend een demonstratie bijwonen of met een van de medewerkers van KMO Solutions van gedachten wisselen over jouw ideeën? Wij informeren je graag verder over de mogelijkheden en opties van ZorgRIE voor jouw zorgorganisatie.

055 – 538 34 00 Contact
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter