Overigeorganisatie Header

Trainingen Regis't

KMO Solutions geeft met grote regelmatig trainingen en workshops voor diverse branches en doelgroepen. Deze trainingen en workshops geven wij op ons kantoor, online en op uw locatie.

Actueel trainingsaanbod Contact

Workshop voor organisaties met maximaal 25 medewerkers

Voor organisaties met maximaal 25 medewerkers organiseren wij een workshop. Met deze workshop heb je de RI&E in één dag gereed. Met ondersteuning van professionele begeleiding maakt je gebruik van het erkende branche RI&E instrument. Na afloop ontvangt je het plan van aanpak. Daarna moet je uiteraard wel het plan van aanpak binnen de organisatie uitvoeren.

In veel gevallen is het ook mogelijk om de licentie af te nemen zodat je na de workshop het plan van aanpak online kan bijhouden. Bij eventuele wijzigingen in de organisatie zet je eenvoudig een nieuwe RI&E uit zodat je altijd up-to-date bent.

Quote van een deelnemer aan de workshop voor maximaal 25 medewerkers

Dhr. van der Velde van Wij zijn Broer! na afloop:
"Ik heb een zeer goede ervaring met jullie gehad na afgelopen week.
Ik zag een beetje op tegen het proces van RI&E, jullie hebben dit in zijn geheel weggenomen bij me."

Cursus Coördinator

Voor organisaties met meer dan 25 medewerkers en een basis-licentie is er voor de coördinator een speciale cursus beschikbaar. In één of twee dagen wordt je opgeleid zodat je geheel zelfstandig de RI&E binnen uw organisatie kunt uitvoeren. Naast het theoretisch kader ga je in kleine groepjes aan de slag binnen Regis't.

Uiteraard is er tijdens deze cursus voldoende ruimte om vragen te stellen. Doordat je de training volgt met andere coördinatoren uit dezelfde branche is er een interessante dynamiek waarbij je ook van elkaar kunt leren. Aan het einde van de cursus ben je in staat de RI&E voor je eigen organisatie uit te voeren. Bij het voltooien van de cursus krijg je tevens een certificaat mee.

Workshop voor kleine zorgorganisaties wordt beoordeeld met een 8,8!

Training on the job / Training op maat

Wellicht heb je reeds al gebruik gemaakt van Regis't en heb je een aantal specifieke vraagstukken. KMO Solutions is uiteraard bereid om samen met jou te kijken naar de uitdagingen waar je voor staat. In overleg kunnen we een geheel op maat gemaakt trainingsaanbod maken. Wellicht wil je al je coördinatoren in één keer opleiden of is er behoefte aan extra expertise bij het klaarzetten van onderzoeken. 

Graag kijken we samen met jou welke behoefte er is en komen tot een training geheel op maat voor jou en je collega's.

Beheerderstraining

Voor organisaties met een eigen licentie is er een aparte training beschikbaar waarin het draait om een drietal onderwerpen. Bij het eerste onderdeel leer je hoe je de vragenlijst binnen Regis't geheel op maat voor jouw organisatie te maken is. Daarnaast leer je hoe je omgaat met accountbeheer en het eenvoudig ondersteunen van je coördinatoren. 

Het laatste onderdeel betreft het opvragen en samenstellen van managementrapportages. Als beheerder heb je de mogelijkheid om overzichten op te vragen te betrekking hebben over de actuele stand van zaken van de RI&E.

Contact

Interesse in ons trainingsaanbod?

Bekijk ons actuele trainingsaanbod of neem contact op indien je een hier vragen over hebt. We staan voor u klaar.

Actueel trainingsaanbod Contact