ISS 23290 02777

Audittraining

Als je inzicht wilt krijgen, hebben en houden in een bepaald onderwerp, zoals kwaliteit of veiligheid, dan wil je hier graag een structuur voor hebben om dit te beheersen. Er wijzigt namelijk nog al eens wat, toch?!

Het uitvoeren van interne audits helpt je bij het inzicht houden en is een vast onderdeel in de structuur. Hiermee kun je aantonen dat je voldoet aan de gestelde (wettelijke) eisen uit bijvoorbeeld een norm of wet.

Vraag naar de mogelijkheden

Resultaat

Na het volgen van deze audit training op maat ben jij in staat om effectief interne audits uit te voeren met dezelfde software applicatie als waar je de RI&E mee uitvoert (Regis’t®).
Je beschikt over de juiste basiskennis (op basis van de NEN ISO 19011 – Auditingen en de hieraan verbonden Praktijkgids: Aan de slag met ISO 19011) en vaardigheden om een interne audit goed voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. Deze training helpt je om praktisch vorm te geven aan de aanwezige structuur en met name het inzicht houden.

Voor wie

Deze interne audit training is geschikt voor medewerkers die vanuit hun functie, taak of rol, betrokken zijn bij inzicht krijgen, hebben en houden van een onderwerp. Gedacht hierbij kan worden aan  kwaliteitsmanagement (ISO 9001, NIAZ, HKZ, Prezo, CCIO), Arbo (ISO 45001, Arbowet), milieu (ISO 14001), voedselveiligheid (HACCP, ISO 22001) en systeemveiligheid (ISO 27001). Als je de training gevolgd hebt zal je een certificaat ontvangen en mag je de rol vervullen als interne auditor.

Duur

Duur

4 tot 16 uur
Locatie

Locatie

In overleg

Inhoud en prijs

Omdat de training op maat wordt gegeven is dit volledig afhankelijk van je eigen kennis en wensen.
We gaan dan ook samen bepalen wat de aanwezige en de benodigde kennis is. Op basis hiervan wordt een training op maat gemaakt en een prijs afgesproken. De basis uitgangspunten voor de training komen uit:

  • NEN ISO 19011 – Auditingen;
  • Praktijkgids: Aan de slag met ISO 19011;
  • Praktische invulling in Regis’t®.

Offerte aanvragen

Wil je advies over de aanpak omtrent arbeidsomstandigheden binnen jouw organisatie?

Het uitvoeren van interne audits helpt je bij het inzicht houden en is een vast onderdeel in de structuur. Hiermee kun je aantonen dat je voldoet aan de gestelde (wettelijke) eisen uit bijvoorbeeld een norm of wet.

Contact 055 - 538 34 00