ISS 23290 02777

Ondernemingsraad training Arbeidsomstandigheden (VGWM)

Als ondernemingsraad lid heb je te maken met verschillende uitdagende onderwerpen.  Arbeidsomstandigheden en hoe hier inzicht in te krijgen, te hebben en te houden, kan hier onderdeel van uitmaken. Heb je regelmatig hierover overleg met de directie, preventiemedewerker (artikel 13 Arbowet) en bedrijfsarts en merk je dat je op het vlak van arbeidsomstandigheden nog vaak vragen hebt? Dan is deze training voor jou.

Vraag naar de mogelijkheden

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om een effectieve rol te vervullen in de OR en ben je een waardevolle gesprekspartner in de organisatie waar je werkt.
Je beschikt over de juiste basiskennis vanuit de Wet Op Ondernemingsraden (WOR), de Arbowet, normen en de voor jouw organisatie beschikbare Arbocatalogus. Deze training helpt je om praktisch vorm te geven aan hoe je samen een veilige en fijne werkplek krijgt, hebt en houdt.

Voor wie

Deze training is geschikt voor leden van de OR die inzicht willen krijgen, hebben en houden in arbeidsomstandigheden. Als je de training gevolgd hebt zal je een certificaat ontvangen.

Duur

Duur

4 tot 16 uur
Locatie

Locatie

In overleg

Inhoud en prijs

Omdat de training op maat wordt gegeven is dit volledig afhankelijk van de aanwezige kennis en wensen.
We gaan dan ook samen bepalen wat de aanwezige en de benodigde kennis is. Op basis hiervan wordt een training op maat gemaakt en een offerte opgesteld. De basis uitgangspunten voor de training komen uit:

  • De WOR;
  • de Arbowet;
  • Normen;
  • De Arbocatalogus;
  • en natuurlijk lopende vragen.

Wil je advies over de aanpak omtrent arbeidsomstandigheden binnen jouw organisatie?

Als ondernemingsraad lid heb je te maken met verschillende uitdagende onderwerpen.  Arbeidsomstandigheden en hoe hier inzicht in te krijgen, te hebben en te houden, kan hier onderdeel van uitmaken.

Contact 055 - 538 34 00