Week van de RI&E 2021: Gratis adviesgesprek, korting op workshop en training!

KMO Week Van De RIE

Week van de RI&E 2021: Gratis adviesgesprek, korting op workshop en training!

De week van de RI&E is dit jaar van 21 tot en met 25 juni 2021! Tijdens deze week is er uitgebreid aandacht voor de Risico Inventarisatie en Evaluatie, oftewel de RI&E. Dat niet alleen, dit jaar staat in het teken van thuiswerken, want ook daarbij geeft de RI&E handvatten om veilig en gezond te werken.

Gratis adviesgesprek 15% op de workshop Gratis training
Marcel van Loon

Marcel van Loon
21-05-2021

Dit jaar is de week van de RI&E op 21 tot en met 25 juni 2021!

Tijdens deze week is er uitgebreid aandacht voor de Risico Inventarisatie en Evaluatie, oftewel de RI&E. De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) geeft u inzicht in de risico’s van onder andere thuiswerken, virussen en werkdruk in de werkomgeving, waaruit een plan van aanpak volgt om maatregelen te nemen. Precies wat u nodig heeft om voorbereid de toekomst in te gaan.

Op welke manier heeft dit een relatie met de RI&E? De RI&E helpt om gestructureerd arbeidsrisico’s inzichtelijk te maken en om een plan van aanpak te maken om de risico’s te verminderen of voorkomen. De RI&E draagt hiermee bij aan een hogere werknemerstevredenheid, productiviteit en bedrijfscontinuïteit. Daarnaast kan een goede RI&E op langer termijn zorgen voor kostenbesparing.

Voor ons is dit de aanleiding om in de week van de RI&E drie spetterende acties aan te bieden. 

Gratis adviesgesprek

In de week van de RI&E kan jouw organisatie éénmalig een adviesgesprek aanvragen met één van onze risicomanagers. Plan via onderstaand formulier een afspraak in. Tijdens dit gesprek brengen we de situatie binnen jouw organisatie in kaart en geven we geheel vrijblijvend advies over de aanpak en oplossing van jouw probleem. Onderwerpen van dit gesprek kunnen zijn: 

  • Is mijn Arbobeleid nog wel actueel? 
  • Welke rol(len) heeft de preventiemedewerker binnen mijn organisatie nou eigenlijk? 
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn RI&E actueel blijft? 
  • Voldoe ik wel aan de gestelde eisen rondom COVID-19?  
  • Hoe kan ik Arbo inzetten als verbetertool en niet als wettelijke verplichting? 

Ben je klaar voor de volgende stap? Meld je nu aan voor een gesprek met één van onze risicomanagers. U kunt zich aanmelden tot en met 25 juni 2021.

Contact

15% korting bij deelname aan de Workshop voor Kleine Zorgorganisaties

De Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is een wettelijke verplichting, maar bovenal wil je als goed werkgever een veilige en duurzame werkplek bieden waar je medewerkers graag komen. Om jou hierbij te ondersteunen bieden wij de workshop ‘ZorgRie voor kleine zorgorganisaties'.  

Tijdens deze workshop voer je onder begeleiding van onze risicomanagers de RI&E uit. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een Plan van Aanpak. Bij deelname aan deze workshop in de maand juli of augustus ontvang je 15% korting op de reguliere prijs (549,- in plaats van 649,-).  

Looptijd: Bij aanmelding voor een training in de periode 21 juni t/m 31 augustus 2021 (vol = vol);

Aanmelden Workshop

Gratis training ter waarde van € 500,-

Bij afname van onze “Start” licentie (op ZorgRie of LabRisk) krijg je gratis één dagdeel implementatie en training ter waarde van 500,- 

Speciaal voor zorgorganisatie en laboratoria bieden wij het erkende branche-instrument aan voor de uitvoering van de Risico-Inventarisatie en Evaluatie. Met deze software kun je zelfstandig de RI&E uitvoeren, het plan van aanpak beheren en actiepunten monitoren. ZorgRie of LabRisk is als geen ander in staat om de arbeidsrisico’s binnen jouw organisatie zorgvuldig in kaart te brengen en hier op een juiste manier opvolging aan te geven. Geen papieren tijger of rondslingerende Excel documenten, alles in één digitale oplossing. 

Voor alle organisaties die nog geen gebruik maken van ZorgRie of LabRisk is dit de kans om gratis een soepele en complete training te krijgen voor vliegende start van de RI&E. Met deze vliegende start heb je binnen no-time een actuele, betrouwbare en complete RI&E. Na afname van de licentie bespreken we onderling wanneer de training kan plaatsvinden. 

Wacht niet langer, sluit onze licentie af en start nu met de uitvoering van de RI&E! U kunt zich aanmelden en profiteren van de korting tot en met 25 juni 2021.

Contact

Meer informatie: Week van de RI&E