KMO Headerbeeld Zorg

De RI&E in 1 dag!

RI&E in 1 dag! …omdat u liever uw kostbare tijd aan uw cliënten besteedt!

Helaas geldt voor iedere zorgondernemer: u kunt maar één ding tegelijk. Meer aandacht voor uw cliënten gaat ten koste van de tijd die u kunt besteden aan bijkomende zaken, waaronder Arbo en de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Toch ontkomt u niet aan deze wettelijke verplichting. Niet alleen omdat de Inspectie SZW erop controleert, maar ook omdat uw verzekeraar of zorgkantoor om een goedgekeurde RI&E kan vragen. Daarnaast wilt u ook een veilige werkomgeving voor uw medewerkers, want een gezonde medewerker is een productieve medewerker.

Gelukkig bestaat er een snelle, eenvoudige en goedkope oplossing om de RI&E voor uw zorgorganisatie uit te voeren.

Direct aanmelden

Wat is een RI&E

Met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) brengt u de arbeidsrisico’s van uw medewerkers in kaart. Het resultaat van een RI&E is een Plan van Aanpak waarin staat hoe u van plan bent om de aangetroffen risico’s op te lossen.

Inspectie SZW over de RI&E

Toetsingsvrijstelling

Een RI&E dient getoetst te worden door een Arbokerndeskundige. Zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers hebben echter een toetsingsvrijstelling indien gebruik wordt gemaakt van ZorgRie.

IN ÉÉN DAG DE RI&E UITVOEREN

Gelukkig is er voor u als zorgondernemer een eenvoudige, snelle én voordelige manier om de RI&E uit te voeren; de ZorgRie-workshop! U voert de RI&E in 1 dag uit, natuurlijk onder deskundige begeleiding van een veiligheidskundige en met behulp van ZorgRie; het officiële brancheRI&E-instrument voor zorgorganisaties. De ZorgRie-workshop wordt met grote regelmaat georganiseerd in de cursusruimte van KMO Solutions in Apeldoorn.

Aan een workshop kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen (vol=vol), zodat u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen.

Kosten

Neem deel aan de ZorgRie-workshop voor slechts € 629,- (ex. BTW).
Dit aanbod is inclusief gebruik ZorgRie (u hoeft dus geen abonnement aan te schaffen), begeleiding en lunch. Na afloop ontvangt u een USB-stick met alle relevante RI&E-rapportages, waaronder het plan van aanpak.

Duur

Duur

1 dag
Locatie

Locatie

Online of in Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 629 excl. BTW.
Collega

Collega

Een collega is welkom voor een meerprijs van € 419 excl. BTW

Even voorstellen

Tijdens de workshop staat u mogelijk onder de deskundige begeleiding van Ruben Boes (Register Veiligheidskundige). Ruben heeft ruim 13 jaar ervaring met het begeleiden van organisaties bij het uitvoeren van de RI&E.

Over KMO Solutions

KMO Solutions is in 1992 begonnen als software ontwikkelaar. Nog steeds wordt de software in huis geprogrammeerd en doorontwikkeld, maar tegenwoordig is KMO Solutions ook specialist in de begeleiding van organisaties in het RI&E-traject.

Sinds 2004 is KMO Solutions partner van de brancheverenigingen in de zorg en verantwoordelijk voor de software van ZorgRie. Daarnaast is KMO Solutions door de brancheverenigingen uit de zorg verantwoordelijk gesteld voor de servicedesk-ondersteuning van ZorgRie, de opleidingen en de workshops voor zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers.

Aanmelden

In de trainingskalender van KMO Solutions vind je de dagen dat de workshops plaatsvinden. Ook kan je direct zien of je nog kan deelnemen.

Aanmelden
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter