ISS 23290 02777

Strakke regie op uw RI&E

Je hebt de RI&E uitgevoerd en maatregelen geïmplementeerd. Snel daarna eisen andere activiteiten de aandacht op en knelpunten blijven liggen. Met actieve regie ondersteunt KMO Solutions bedrijven en organisaties om hun RI&E actueel te houden. Zo werk je continu aan het verbeteren van je arbeidsrisico’s en voldoe je altijd aan actuele wet- en regelgeving.

Borging van de RI&E in de praktijk

In de praktijk blijkt dat het voor veel organisaties lastig om periodiek de benodigde aandacht aan te schenken aan de RI&E. De uitvoering van een RI&E is stap één. Het up-to-date houden van de RI&E blijkt voor organisaties lastig te organiseren. Zeker als de RI&E een neventaak is bij de toch al drukke werkzaamheden in jouw organisatie:

  • Het is lastig om elk kwartaal de draad weer op te pakken.
  • Door (steeds weer) andere prioriteiten komen de uitvoerders niet aan onderhoud van de RI&E toe.
  • Het is vervelend om collega’s steeds opnieuw ‘lastig te vallen’.

De basis op orde: KMO Solutions als regisseur

KMO Solutions neemt graag de regie op zich. We weten precies wat er nodig is om de RI&E actueel te houden en hoe we dat aansturen en bewaken. We bewaken de voortgang en verzorgen de noodzakelijke rapportages. Technische of inhoudelijke vragen beantwoorden we direct of leiden we verder naar de verantwoordelijke personen. Je hebt er geen omkijken naar. Als onafhankelijke partij kunnen we de regiefunctie passend en volgens de richtlijnen uitvoeren.

Offerte aanvragen

Wil je graag de uitvoering, bewaking en actualisering van de RI&E volledig uit handen geven?

Neem dan vrijblijvend contact op met KMO Solutions.

Contact 055 - 538 34 00
  • Delen via Linkedin
  • Delen via Facebook
  • Delen via Twitter