Gettyimages 1124347630 170667A

Training Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker help jij jouw werkgever om het bedrijf gezond te houden. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse veiligheid van medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen.

Meld je hier aan!

Voor wie

Speciaal voor (startende) preventiemedewerkers die zich verder willen ontwikkelen tot deskundige preventiemedewerker bieden wij de training preventiemedewerker aan. Deze training faciliteert je met de juiste kennis en geeft houvast om de functie van preventiemedewerker zo goed mogelijk vorm te geven. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Het Arbo-wettelijk kader (Arbowet, Arbocatalogus, e.a.); 
  • De Arbozorgstructuur (RI&E/ Plan van Aanpak, Arbocatalogus); 
  • De rollen, taken en bevoegdheden van de preventiemedewerker; 
  • De risico’s die er spelen binnen jouw organisatie; 
  • De preventieve maatregelen die ingezet kunnen worden;
  • Het realiseren van preventie in de praktijk;
  • Opstellen en monitoren van het plan van aanpak.  

Resultaat

Na de eendaagse training ben je als preventiemedewerker in staat om de belangrijkste arbeidsrisico’s te signaleren en kan je de organisatie adviseren over de aanpak van de risico’s. Wil jij arbeidsomstandigheden naar een hoger niveau tillen en je certificaat behalen? Schrijf je dan nu in.

Investering 

De training duurt één hele dag en vindt kleinschalig plaats, zodat we iedere deelnemer met zijn of haar specifieke situatie en leerpunten voldoende aandacht kunnen geven. De training gaat door bij minimaal drie deelnemers. Er kunnen zich per training maximaal 6 deelnemers inschrijven. Specifieke voorkennis is niet vereist. Aan het eind van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

 De deelname aan deze training kost € 695,- (exclusief BTW) per deelnemer.  

Duur

Duur

1 dag
Locatie

Locatie

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 695,- excl. btw

Extra ondersteuning

Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching met onze module Preventie Coach. Je hebt structureel contact met één van onze ervaren veiligheidsdeskundigen over alles wat er binnen jouw organisatie speelt op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarmee haal je de perfecte sparringpartner in huis.  

Je ontvangt korting op de module Preventie Coach als je ook de training preventiemedewerker hebt gevolgd.

Offerte aanvragen

Wil jij ook alles te weten komen over de rol van preventiemedewerker en direct aan de slag gaan?

Meld je dan nu aan voor de Training Preventiemedewerker bij KMO Solutions. In één dag leiden we je op waarna je als preventiemedewerk aan het werk kan.

Contact Actueel trainingsaanbod