KMO Headerbeeld Zorg

Licentiemogelijkheden ZorgRie

Voor organisaties met meer dan 25 medewerkers zijn er verschillende licentiemogelijkheden. Elke licentie biedt zijn eigen functionaliteiten en heeft zijn eigen voordelen. Afhankelijk van jouw situatie en behoefte bepalen we graag in overleg welke licentie het beste bij jouw organisatie past. Neem daarom met ons contact op om alle mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Contact

Verschillende opties per licentie

Elke licentie biedt verschillende opties. De basisfunctionaliteiten van elke licentie op Regis’t zijn een branche-erkende vragenlijst, het uitvoeren van initiële RI&E, het opstellen van een plan van aanpak en een digitaal naslagwerk met alle vragen, toelichtingen en standaardmaatregelen.

Verder kun je met een uitgebreidere licentie meer RI&E’s uitvoeren, meerdere coördinatoren toevoegen en kun je RI&E’s uitvoeren per subthema. Vanaf licentie ‘ZorgRie Basis Plus’ beschik je over extra vragen om periodiek onderhoud te plegen op je initiële RI&E’s. Ook vragenlijstbeheer, waarmee je de vragen geheel naar eigen wens opstelt, is een van de opties bij de uitgebreidere licenties.

Meer weten? Stel je vraag!

Wil je vrijblijvend een demosessie bijwonen, een offerte aanvragen of met een van de medewerkers van KMO Solutions van gedachten wisselen over jouw ideeën? Wij informeren je graag verder over de licentiemogelijkheden van ZorgRie voor jouw organisatie.

055 - 5383400 Contact
Wie gingen u voor?
Logo's
Logo Nvz
Logo Actiz
Logo Vgn
Logo de Nederlandse ggz
Logo Zorgthuisnl