OVER KMO

Sinds 1992 zijn wij marktleider op het gebied van geautomatiseerde verbeterprocessen

OVER KMO2018-06-08T09:37:03+00:00

Wij adviseren, automatiseren en begeleiden bedrijven en branches op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

KMO Solutions staat voor duurzaam advies m.b.t. het managen en borgen van uw bedrijfsprocessen. Met onze kennis en ruim 20 jaar ervaring helpen we u zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk te voldoen aan de steeds complexer wordende wet- en regelgeving. Managen en Borgen is een continue proces en onze software zorgt voor een perfecte en flexibele ondersteuning.

Wij maken een heldere analyse van de stand van zaken en geven een praktisch advies waar u snel mee aan de slag kunt. We helpen u met de vragenlijsten en middels procedures en werkinstructies brengen we uw organisatieprocessen in kaart. Op basis daarvan regelen we de software in.

Vervolgens zorgen we er voor dat de door ons geleverde systematiek niet alleen goed functioneert en wordt gebruikt, maar ook dat het onderhoud en de inhoud in een continue verbeterproces optimaal geborgd is zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze software is al jaren de beste die er in de markt voorhanden is. In de loop der jaren zijn we gegroeid naar huisleverancier van diverse brancheorganisaties en honderden toonaangevende bedrijven, van MKB bedrijven tot multinationals.
Onze software zorgt er voor dat de werkplekken van meer dan een miljoen medewerkers periodiek worden beoordeeld ter voorkoming van arbeidsongevallen en mogelijke schadelijke invloeden.

We realiseren ons als geen ander dat de geweldige mogelijkheden van onze software alleen ten volle benut kunnen worden als we onze relaties optimaal ondersteunen bij de inrichting en het gebruik ervan. Daarom strekt onze dienstverlening zich uit van advies tot schaalbare ondersteuning (regie) en opleiding.

Route

Bezoekadres

KMO Solutions
Prinses Beatrixlaan 297
7312 DG Apeldoorn

 +31 (0) 55 – 538 34 00

Postadres

KMO Solutions
Postbus 548
7300 AM Apeldoorn

 +31 (0) 55 – 538 34 29

Vanaf de Prins Willem-Alexanderlaan kiest u de ‘doodlopende-weg’ en slaat u vervolgens linksaf het terrein op van KMO Solutions. Ons kantoor bevindt zich boven Tempelman op de eerste etage.

Helaas is ons kantoor niet eenvoudig te bereiken indien u rolstoelafhankelijk bent. Neem even contact op en wij zorgen voor een oplossing!

Routebeschrijving

Contact

Op maandag 11 juni 2018 is KMO Solutions van 12:00 tot 17:00 helaas niet bereikbaar. Op dinsdag 12 juni staan we u graag weer te woord.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 12:30 
en van 13:00 tot 17:00 uur.

+31 (0) 55 – 538 34 00

+31 (0) 55 – 538 34 29

Uw email (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik meld me direct aan voor de nieuwsbrief:
KMO SolutionsZorgRieRieService Installatie en IsolatieRI&E Schoonmaak

Partners

IRIV

IRIV

KMO Solutions maakt onderdeel uit van het Instituut Regisseurs Integrale Veiligheid (IRIV). IRIV is actief in Nederland én in België. Onder deze organisatie zijn meerdere kennisgebieden gebundeld zoals arbo, veiligheid, milieu, beveiliging, beleving en gedrag. Hiermee heeft u één aanspreekpunt voor uw organisatie. Maak kennis met IRIV:

Goede BHV praktijken

Goede BHV Praktijken

KMO Solutions maakt onderdeel uit van het platform Goede BHV praktijken. Dit is hét nieuwe informatie- en communicatieplatform om u te helpen de interne hulpverlening bij noodsituaties eenvoudig en doeltreffend vorm te geven en te beheren. Op dit online platform kunt u door middel van actieve inbreng van en met elkaar leren om BHV binnen uw bedrijf vorm te geven.

Kijk op Goede BHV praktijken voor meer informatie.

Missie

MISSIE

KMO Solutions levert diensten, ondersteunt door software, die tot doel hebben op een transparante en betrouwbare wijze organisatieprocessen vast te leggen en te managen. Hierdoor kan de uitvoering en prestaties op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid, gezondheid, welzijn en administratieve processen gewaarborgd worden.

Wij onderscheiden ons met unieke software die zo transparant en gedetailleerd is dat het tot in het kleinste detail laat zien waar de schoen wringt, om vervolgens op een hoger niveau een oplossing te initiëren. De voortgang van noodzakelijke maatregelen en acties is transparant en voor alle betrokkenen inzichtelijk.

Wij maken beheersbaar wat anderen niet eens zien!

Geschiedenis

KMO Solutions vindt haar oorsprong in 1989 als IFS (Idea Fulfilment Services) opgericht door Bert Kerseboom met als doel het standaardiseren van processen, procedures en instructies ten behoeve van diverse kwaliteitsprocessen, destijds vooral ingegeven door: AQAP, BS (vooral BS-5750) en NPR. Inmiddels zijn deze “oude” normen vervangen door nieuwe normen veelal met een NEN-ISO codering.

In 1992 is de samenwerking begonnen met Roel Knol en is IFS Software VOF opgericht. Roel heeft zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van diverse softwareproducten, noodzakelijk voor onze klanten om de verschillende normen waar bedrijven aan moesten voldoen “om te zetten” naar handzame procedures, instructies en diverse “controle” mechanismes.

1993 was het jaar dat het ministerie van VROM initiatieven heeft ontplooid om milieuzorg binnen Nederland op de kaart te zetten en daarvoor heeft men destijds het Nationaal Milieu Centrum (NMC) opgericht om dat aan te wakkeren. Via het NMC, werkgeversverenigingen en de kamer van koophandel is een landelijk netwerk van bedrijfsmilieudiensten (BMD’s) opgericht en ons is toen gevraagd om daarvoor onze software ter beschikking te stellen en Kerseboom Management Ondersteuning BV (KMO) was een feit.

Kwaliteit, milieu en arbo werden destijds gezien als aparte systemen en ieder managementsysteem had haar eigen advieskanaal met ondersteunende software, hetgeen terug komt in de productnamen van destijds: MIDAS (Milieu Informatie Documentatie Analyse Systeem), BMD Software, IQ-Assistent, TAZS (Toolbox Arbo Zorg Systemen).

KMO Solutions heeft al in 1995 voor de integrale procesbenadering van management zorgsystemen gekozen met de introductie van het software pakket Cross Approach®. In 2000 is de NEN-ISO-9000 aangepast aan de procesmatige benadering van kwaliteitszorg, in 2008 gevolgd door de integrale proces benadering.

Vragen uit de markt voor ondersteuning bij KAM-systemen heeft in maart 2000 geleid tot de oprichting van KMO Consult BV. KMO Consult BV is sinds de oprichting actief bij het MKB als bij internationaal werkende organisaties.

Het afgelopen decennia hebben onze software gebruikers steeds vaker een beroep gedaan op KMO Solutions om actief te ondersteunen bij de implementatie van de verschillende software systemen en begeleiding bij certificatie trajecten. Onze consultants bij KMO Consult BV zijn werkzaam als leadauditor voor Milieu en Kwaliteitszorg, onze consultants in Apeldoorn zijn erkend in het register als hogere veiligheidskundige en als zodanig bevoegd om de RI&E wettelijk te toetsen.

In januari 2015 neemt KMO Solutions zijn intrek in een nieuw pand aan de Prinses Beatrixlaan. Op de nieuwe locatie zijn alle moderne faciliteiten voor cursisten en is er een betere bereikbaarheid via het openbaar vervoer.

Onze krachten worden gebundeld onder de naam KMO Solutions. Een naam voor een gebalanceerde en transparante dienstverlening met geborgd resultaat: Een erkend certificaat of een RI&E die aan de wettelijke eisen is getoetst.

Algemene Voorwaarden, Disclaimer en Privacy Statement

Disclaimer

Deze website…
…is met zorg samengesteld. Wij spannen ons in om ervoor te zorgen dat de informatie die u op deze website vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade, die mogelijk uit het gebruik van de informatie kan ontstaan. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor sites die niet door ons worden onderhouden, waarnaar wordt verwezen of die verwijzingen naar onze site bevatten. Wij houden ons het recht voor de inhoud van de site zonder nadere kennisgeving te wijzigen.

Lees de volledige disclaimer.

Algemene voorwaarden

Op alle rechtsverhoudingen tussen KMO Solutions en haar cliënten zijn uitsluitend de door KMO Solutions gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost-Neder­land. Onze algemene voorwaarden worden op uw verzoek kosteloos toegezonden.

Lees de volledige Algemene Voorwaarden.

Privacyreglement

Dit reglement beoogt het juiste gebruik van alle persoonsgegevens waarvan KMO of een van haar medewerkers kennis draagt alsmede alle tot een persoon te herleiden gegevens waarover zij de beschikking heeft, te regelen.

Onder juist gebruik wordt verstaan: die wijze van verzamelen, opslaan, bewerken, beschikbaar houden respectievelijk stellen van persoonsgegevens conform wettelijke voorschriften de beroepscode en normen van maatschappelijk fatsoen.

Voornoemde gegevens dienen slechts beschikbaar te zijn of te worden gesteld voor zover dit nodig is voor het doel waartoe zij worden beheerd.

Lees het volledige Privacyreglement.

MVO & Charity

KMO Solutions neemt haar verantwoordelijkheid op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Om dit te realiseren ondersteunt KMO Solutions een aantal goede doelen.

KMO Solutions steunt Jantje Beton!

Eén op de vijf kinderen in Nederland speelt minder vaak vrij buiten dan ze zouden willen en tweeëntwintig procent speelt niet of slechts eenmaal per week vrij buiten. Dat is alarmerend. Buitenspelen is dus niet zo vanzelfsprekend als het moet zijn. Jantje Beton ondersteunt kinderen hun buurt leuker te maken. Want als het buiten leuk is, blijven kinderen niet binnen!

KMO Solutions steunt Stichting Opkikker!

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Stichting Opkikker organiseert 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

KMO Solutions steunt Stichting Leergeld!

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar (van wie de ouders/verzorgers een inkomen hebben beneden de 120% van het bijstandsniveau) een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes. KMO Solutions doneert computers aan gezinnen die geen computer kunnen betalen, maar deze wel nodig hebben voor school.

KMO Solutions steunt Gigant Podium & Filmtheater!

Al meer dan dertig jaar maakt Gigant onderdeel uit van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Gigant heeft een ontmoetingsfunctie voor iedereen die geprikkeld wil worden door een hoogwaardig, maar laagdrempelig aanbod van pop, film en dans. Gigant steunt op enthousiaste wijze multidisciplinaire projecten en culturele evenementen.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Kies hiernaast voor accepteren als je akkoord gaat met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten