Workshop en training KMO Solutions

03 november 2021: Cursus coördinator ZorgRie

Voor ZorgRie-coördinatoren organiseren wij de tweedaagse Cursus Coördinator ZorgRie. Als coördinator verdeel en beheers je de taken met betrekking tot ZorgRie. Tijdens deze cursus leer je hoe je als coördinator RI&E’s start en de ZorgRie-gebruikers ondersteunt en begeleidt bij het uitvoeren van de RI&E. Aan het einde van de cursus weet je hoe je eenvoudig een (deel-)RI&E uit kunt zetten en ben je in staat alle gebruiksvragen te beantwoorden.

Aanmelden Bel mij

In het kort

Tijdens de eerste cursusdag kom je te weten wat een RI&E is, hoe je deze opstart en hoe je deze uitvoert. Na deze dag ga je met ZorgRie aan de slag binnen je eigen organisatie. Zo doe je zelf ervaring op met het programma.

Op de tweede dag wissel je jouw ervaringen met ZorgRie uit met de andere coördinatoren. Tijdens deze dag leer je meer over hoe een RI&E getoetst wordt en hoe de actiepuntenmodule werkt.

Om deze training te volgen is een licentie op ZorgRie Basis (of hoger) een vereiste. De mogelijkheden van ZorgRie vindt je op de pagina van de licentiemogelijkheden.

Wanneer?

Wanneer?

Woensdag 3 november en 17 november 2021, 09:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 749 excl. btw

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige in opleiding bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Cursus coördinator ZorgRie, 03 november 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden