Workshop en training KMO Solutions

18 november 2021: Training Glas en Gevel RI&E

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de RI&E en maak je gebruik van RI&E Schoonmaak? Volg dan deze training van één dag waarin je in één dag leert hoe je RI&E Schoonmaak het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training weet jij hoe je met RI&E Schoonmaak eenvoudig zelf een RI&E opzet en uitvoert.

Aanmelden Bel mij

Let op: deze training kun je alleen volgen als jouw organisatie werkzaam is in de glas- en gevelreiniging. Voert jouw organisatie ook alleen schoonmaakwerk uit? Geef je dan op voor de Cursus Coördinator RI&E Schoonmaak.

In het kort

Voor elk schoonmaakobject dien je de specifieke arbeidsrisico’s in kaart te brengen met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In RI&E Schoonmaak is een specifieke vragenlijst opgenomen voor glas- en gevelreiniging. Die resulteert in een glas-geveldossier. In het dossier staan niet alleen de resultaten uit de RI&E, maar zijn ook automatisch de OSB-brochures opgenomen. Tijdens de eendaagse training leer je hoe je in RI&E Schoonmaak een RI&E kunt uitzetten met als resultaat het Glas-Geveldossier. Deze training duurt één dag. Opgeven voor de trainingsdag gaat via Schoonmakend Nederland. Voorbereiding is niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 18 november 2021, 9.30 - 16.30
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, 7e Etage, Apeldoorn
Kosten

Kosten

Via Schoonmakend Nederland

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid.