Workshop en training KMO Solutions

06 oktober 2022: Training Glas en Gevel RI&E

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de RI&E en maak je gebruik van RI&E Schoonmaak? Volg dan deze training van één dag waarin je in één dag leert hoe je RI&E Schoonmaak het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training weet jij hoe je met RI&E Schoonmaak eenvoudig zelf een RI&E opzet en uitvoert.

Aanmelden Bel mij

Let op: deze training kun je alleen volgen als jouw organisatie werkzaam is in de glas- en gevelreiniging. Voert jouw organisatie ook alleen schoonmaakwerk uit? Geef je dan op voor de Cursus Coördinator RI&E Schoonmaak.

In het kort

Voor elk schoonmaakobject dien je de specifieke arbeidsrisico’s in kaart te brengen met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In RI&E Schoonmaak is een specifieke vragenlijst opgenomen voor glas- en gevelreiniging. Die resulteert in een glas-geveldossier. In het dossier staan niet alleen de resultaten uit de RI&E, maar zijn ook automatisch de OSB-brochures opgenomen. Tijdens de eendaagse training leer je hoe je in RI&E Schoonmaak een RI&E kunt uitzetten met als resultaat het Glas-Geveldossier. Deze training duurt één dag. Opgeven voor de trainingsdag gaat via Schoonmakend Nederland. Voorbereiding is niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

Donderdag 6 oktober 2022, 9.30 - 16.30
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, 7e Etage, Apeldoorn
Kosten

Kosten

Via Schoonmakend Nederland

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.