Workshop en training KMO Solutions

07 februari 2023: Training Glas en Gevel RI&E

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de RI&E en maak je gebruik van RI&E Schoonmaak? Volg dan deze training van één dag waarin je in één dag leert hoe je RI&E Schoonmaak het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training weet jij hoe je met RI&E Schoonmaak eenvoudig zelf een RI&E opzet en uitvoert.

Aanmelden Bel mij

Let op: deze training kun je alleen volgen als jouw organisatie werkzaam is in de glas- en gevelreiniging. Voert jouw organisatie ook alleen schoonmaakwerk uit? Geef je dan op voor de Cursus Coördinator RI&E Schoonmaak.

In het kort

Voor elk schoonmaakobject dien je de specifieke arbeidsrisico’s in kaart te brengen met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In RI&E Schoonmaak is een specifieke vragenlijst opgenomen voor glas- en gevelreiniging. Die resulteert in een glas-geveldossier. In het dossier staan niet alleen de resultaten uit de RI&E, maar zijn ook automatisch de OSB-brochures opgenomen. Tijdens de eendaagse training leer je hoe je in RI&E Schoonmaak een RI&E kunt uitzetten met als resultaat het Glas-Geveldossier. Deze training duurt één dag. Opgeven voor de trainingsdag gaat via Schoonmakend Nederland. Voorbereiding is niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 7 februari 2023, 9.30 - 16.30
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, 7e Etage, Apeldoorn
Kosten

Kosten

Via Schoonmakend Nederland

Over docent Nicole Kruitbosch-Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!