Workshop en training KMO Solutions

17 oktober 2023: Eendaagse training Preventiemedewerker (VOL)

Als preventiemedewerker help jij jouw werkgever om het bedrijf gezond te houden. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse veiligheid van medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen.

Aanmelden Bel mij

Voor wie

Speciaal voor (startende) preventiemedewerkers die zich verder willen ontwikkelen tot deskundige preventiemedewerker bieden wij de eendaagse training preventiemedewerker aan. Deze training faciliteert je met de juiste kennis en geeft houvast om de functie van preventiemedewerker zo goed mogelijk vorm te geven. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Het Arbo-wettelijk kader (Arbowet, Arbocatalogus, e.a.); 
  • De Arbozorgstructuur (RI&E/ Plan van Aanpak, Arbocatalogus); 
  • De rollen, taken en bevoegdheden van de preventiemedewerker; 
  • De risico’s die er spelen binnen jouw organisatie; 
  • De preventieve maatregelen die ingezet kunnen worden;
  • Het realiseren van preventie in de praktijk;
  • Opstellen en monitoren van het plan van aanpak.  

Resultaat

Na de eendaagse training ben je als preventiemedewerker in staat om de belangrijkste arbeidsrisico’s te signaleren en kan je de organisatie adviseren over de aanpak van de risico’s. Wil jij arbeidsomstandigheden naar een hoger niveau tillen en je certificaat behalen? Schrijf je dan nu in.

Investering 

De training duurt één hele dag en vindt kleinschalig plaats, zodat we iedere deelnemer met zijn of haar specifieke situatie en leerpunten voldoende aandacht kunnen geven. De training gaat door bij minimaal drie deelnemers. Er kunnen zich per training maximaal 6 deelnemers inschrijven. Specifieke voorkennis is niet vereist. Na het afronden van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 17 oktober 2023, van 09:30 - 16:00 uur
Kosten

Kosten

€ 695,- excl. btw

Over docent Patrick van Eijden

In mijn rol als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers. Met mijn expertise op het gebied van Arbo-veiligheid werk ik samen met onze klanten aan het minimaliseren van risico's op de werkvloer en het bevorderen van bewustzijn van veilig werken onder medewerkers. Het geeft mij enorm veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen!

Patrick van Eijden

Patrick van Eijden

Aanmelden voor Eendaagse training Preventiemedewerker, 17 oktober 2023

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.