Workshop en training KMO Solutions

09 december 2021: Eendaagse training Preventiemedewerker (VOL)

Als preventiemedewerker help jij jouw werkgever om het bedrijf gezond te houden. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse veiligheid van medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen.

Aanmelden Bel mij

Voor wie

Speciaal voor (startende) preventiemedewerkers die zich verder willen ontwikkelen tot deskundige preventiemedewerker bieden wij de eendaagse training preventiemedewerker aan. Deze training faciliteert je met de juiste kennis en geeft houvast om de functie van preventiemedewerker zo goed mogelijk vorm te geven. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Het Arbo-wettelijk kader (Arbowet, Arbocatalogus, e.a.); 
  • De Arbozorgstructuur (RI&E/ Plan van Aanpak, Arbocatalogus); 
  • De rollen, taken en bevoegdheden van de preventiemedewerker; 
  • De risico’s die er spelen binnen jouw organisatie; 
  • De preventieve maatregelen die ingezet kunnen worden;
  • Het realiseren van preventie in de praktijk;
  • Opstellen en monitoren van het plan van aanpak.  

Resultaat

Na de eendaagse training ben je als preventiemedewerker in staat om de belangrijkste arbeidsrisico’s te signaleren en kan je de organisatie adviseren over de aanpak van de risico’s. Wil jij arbeidsomstandigheden naar een hoger niveau tillen en je certificaat behalen? Schrijf je dan nu in.

Vanwege grote belangstelling is de training op 9 december 2021 volgeboekt. Wil je je inschrijven voor de training? Dan kan dat voor de training van 8 februari 2022 of neem contact op met de klantenservice.

Investering 

De training duurt één hele dag en vindt kleinschalig plaats, zodat we iedere deelnemer met zijn of haar specifieke situatie en leerpunten voldoende aandacht kunnen geven. De training gaat door bij minimaal drie deelnemers. Er kunnen zich per training maximaal 6 deelnemers inschrijven. Specifieke voorkennis is niet vereist. Na het afronden van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

 De deelname aan deze training kost € 595,- (exclusief BTW) per deelnemer.

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 9 dec 2021, 09:30 - 16:00
Kosten

Kosten

€ 595,- excl. btw

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige in opleiding bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Eendaagse training Preventiemedewerker, 09 december 2021

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.